News:

Η Συνευωχία ξανά στο Διαδίκτυο

Main Menu

Βλίτα γιαχνί (Νηστίσιμο)

Started by Heaven, 25 August, 2008, 12:11:25 AM

Previous topic - Next topic

Heaven

ΒΛΙΤΑ ΓΙΑΧΝΙ (Νηστίσιμο)
ΥΛΙΚΑ. 2 κιλά βλίτα
. 1 κεφάλι σκόρδο
. 1 κρεμμύδι
. 50 γρ.ξίδι
. ελαιόλαδο
. αλάτι
. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα βλίτα.Τα βράζουμε και τα στραγγίζουμε.Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι,προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι να σοταριστούν.Προσθέτουμε μετά τα βλίτα,το αλατοπίπερο και το ξίδι.Ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε ένα ποτήρι νερό.Αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30΄ μέχρι να μείνουν μόνο με το λάδι τους.