Αποστολέας Θέμα: «Έληνες αει εσμέν»  (Αναγνώστηκε 2937 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Μαρκήσιος de Karampa

  • Αρχιτρίκλινος
  • Hero Member
  • ***
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
«Έληνες αει εσμέν»
« στις: 12 Μαρτίου, 2008, 01:52:24 μμ »
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ:
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ»(Είμαστε πάντα Έλληνες) (Εκδόσεις «ΚΑΔΜΟΣ»)


Γράφει: Αθανάσιος Δέμος

Ο Αντώνιος Αντωνάκος έγινε γνωστός στους αναγνώστες του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ» από τα έγκυρα και κλασικά πλέον συγγράμματά του, που παρουσίασα μέχρι σήμερα. Είναι βιβλία που δίνουν απάντηση στους ποικίλους πολέμιους του Ελληνισμού.
Αυτοί είναι οι κοσμοεξουσιαστές και τα ριζοσπαστικά φερέφωνά τους που αγωνίζονται να πλήξουν τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας, τα πολιτιστικά και ιστορικά μας αποθέματα…
Μέχρι σήμερα ο κ. Αντωνάκος παρουσίασε θαυμάσια βιβλία-όπλα για την υπεράσπιση της Ελληνικής Γλώσσας, τα οποία οπλίζουν συγχρόνως και εμάς με τα κατάλληλα επιχειρήματα για τη συμμετοχή μας στον ωραίο αυτόν αγώνα.
Με το νέο βιβλίο του «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ» δίνει απάντηση στον πολυμέτωπο πόλεμο των εχθρών του Ελληνισμού και της προσπάθειάς τους να σπάσουν τις ρίζες με το ένδοξο προγονικό μας παρελθόν. Απάντηση στις πολλές ανθελληνικές θεωρίες, που έχουν απώτερο σκοπό να κάμψουν αυτόν τον υπερήφανο λαό, να τον αλλοτριώσουν, να τον κάνουν να ξεχάσει ποιος είναι και πού οφείλει να ευρίσκεται.
Στον «ΠΡΟΛΟΓΟ» του γράφει: Όλοι αυτοί οι φανεροί και κρυφοί ριζο-σπάστες μας χωρίζουν αρχικά σε προ-Έλληνες. Στη συνέχεια δε τους Έλληνες μας χωρίζουν σε αρχαίους Έλληνες και νέους Έλληνες. Αφαιρούν ακόμη την ελληνικότητα από το Βυζάντιο, μας θεωρούν αποτέλεσμα επιμειξιών κ.λ.π. Απώτερος σκοπός να μην έχουμε ρίζες, για να μη μπορεί το υπεραιωνόβιο και αειθαλές δένδρο του Ελληνισμού να βγάζει συνεχώς νέα κλαδιά, νέα φύλλα και να ανθίζει ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά, παίρνοντας πάντα δύναμη από τους ζωογόνους χυμούς αυτών των ριζών.
Επειδή η παγκοσμιοποίηση αποτελεί διεθνιστικό παράγοντα πασχίζει να διαγράψει την ιστορία κυρίως αυτών που έχουν ρίζες και ένδοξο παρελθόν ιστορικό. Γι’ αυτό με υπόγειες εντολές στους υπηρέτες τους διαστρεβλώνουν το ένδοξο προγονικό παρελθόν. Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουμε ρίζες ούτε ένδοξο παρελθόν. Κατά πρώτον προωθείται η «συμβατική» άποψη, η οποία διδάσκεται και στα σχολεία μας, η οποία λέει ότι δήθεν «είμεθα εισβολείς στη χώρα μας, ότι τάχα υποτάξαμε τους αλλοφύλους προ-έλληνες και ότι εμφανιστήκαμε μόλις το 2000 π.Χ.».
Η ιστορία που διδάσκεται σήμερα είναι η λεγόμενη συμβατική. Πολύ ορθά ο κ. Αντωνάκος τονίζει: «Συμβατική, όμως, είναι αυτή που είναι προϊόν συμβάσεων, δηλαδή συμφωνιών. Δεν στηρίζεται σε επιστημονικά τεκμήρια αλλά σε κατασκευασμένα επιχειρήματα».
Αναφέρεται στη συνέχεια στο βιβλίο της Ρεπούσης (ΣΤ΄ Δημοτικού), το οποίο μάλιστα υποστήριξαν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι. Εκτός από τη διαστρέβλωση των γεγονότων της Ελληνικής Επαναστάσεως, βλέπουμε σε άλλες περιπτώσεις ο μινωϊκός πολιτισμός δεν θεωρείται ελληνικός και πολλά, πολλά άλλα… Ανάμεσα σ’ αυτά υποστηρίζουν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους Έλληνες.
Σε όλα αυτά δίνει την αποστομωτική απάντηση ο κ. Αντωνάκος με πειστικά και αδιάσειστα επιχειρήματα και ντοκουμέντα.
Εμείς διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα για να μη θίξουμε τους Τούρκους. Όμως, οι Τούρκοι κάνουν το αντίθετο. Πληρώνουν αδρά κάποιους καθηγητές ιδιωτικών πανεπιστημίων και γράφουν ότι οι Τούρκοι είναι ένας αρχαίος λαός που δημιούργησε …τον ιωνικό πολιτισμό. Υπάρχουν εκδοτικοί οίκοι στην Αγγλία, την Αμερική αλλά και την Ελλάδα, με μεγάλα βιβλιοπωλεία, που εκδίδουν ή προωθούν βιβλία με τον τίτλο «Αρχαία Τουρκία», τα οποία έχουν ως εξώφυλλο τον ναό της Αρτέμιδος στηνΈφεσσο. Από την άλλη στα σχολικά τους βιβλία οι Τούρκοι διδάσκουν ότι οι Έλληνες δεν δημιούργησαν κάτι το σημαντικό, ότι ο πολιτισμός τους προέρχεται από τον Αιγαιακό, ο οποίος με τη σειρά του προέρχεται από τον σουμεριακό, ο οποίος ήταν …τουρκικός.
Και εμείς για να μη τους θίξομε γράφομε: Μετά την είσοδο των τουρκικών στρατευμάτων στη Σμύρνη, οι Έλληνες της περιοχής προσπαθούν με κάθε τρόπο να φύγουν. Για το μαχαίρι των Τούρκων που έκοβε κεφάλια και τις παντοειδείς βαρβαρότητες ούτε λόγος. Αξίζει μόνον να αναφέρομε όσα είπε ο Αμερικανός πρόξενος Γκόρντον, που είδε όλα αυτά: «Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος»!..
Εκείνοι, όμως, που έχουν αποθρασυνθεί είναι οι Σκοπιανοί, οι οποίοι έχουν οικειοποιηθεί την ελληνική ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας. Θεωρούν τους αρχαίους μας προγόνους δικούς τους τον Φίλιππο, τον Μέγα Αλέξανδρο κ.λ.π. Και ενώ είναι γνωστό ότι το κρατίδιο αυτό ονομαζόταν «Βαρντάσκα» μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και στη συνέχεια ονομάστηκε «Μακεδονία» από τον Τίτο για πολιτικούς λόγους, εκείνοι το βιολί τους.
Όλοι αυτοί, λοιπόν, οικειοποιούνται την ιστορία μας, καπηλεύονται το ένδοξο παρελθόν μας και τελικά περνούν, με την ανοχή των ελλαδιτών ιθυνόντων, μία ψεύτικη ιστορική εικόνα, που πληρώνουν αδρά για να την στηρίξουν με έντυπα, εφημερίδες, κανάλια και πέννες «επιστημόνων» που δηλώνουν «ειδικοί ιστορικοί».
Αφού, λοιπόν, συστηματικά και ύπουλα διδάσκεται η ψευδής καταρριφθείσα σήμερα υπό του Κων/τίνου Παπαρρηγοπούλου θεωρία του ανθέλληνος Φαλμεράϋερ, δηλαδή ότι εμείς τάχα δεν είμαστε απόγονοι των ενδόξων αυτών προγόνων, των αρχαίων Ελλήνων, φθάσαμε στο σημείο να διαπιστώσουμε, όπως είπαμε και προηγουμένως, ότι το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού είναι σε πλήρη συμφωνία με αυτή τη θέση, όταν γράφει ότι «οι Έλληνες θεώρησαν τους εαυτούς τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων». Τους θεώρησαν; Δηλ. δεν ήσαν;
Κι όμως!.. Είκοσι οκτώ πανεπιστήμια της Ευρώπης υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έκαναν έρευνες DNA για τους κατοίκους της Ευρώπης. Από πλευράς της Ελλάδος συμμετείχε το τμήμα της Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό τον καθηγητή Κων/τίνο Τριανταφυλλίδη.
Η έρευνα αυτή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, διότι απέδειξε ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος είναι απ’ ευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, που είναι αυτό, το οποίο κληροδοτείται από τη μητέρα στο παιδί, σε ποσοστό 70%, ανάγεται σε αυτόχθονες πληθυσμούς της παλαιολιθικής εποχής. Το δε υπόλοιπο 30% ανάγεται στην Νεολιθική εποχή (κατά την συμβατική Ιστορία η Νεολιθική εποχή τελειώνει περί το 3.000 π.Χ.).
Τελικά το DNA είναι η «λυδία λίθος» για πολλά πράγματα στην εποχή μας. Οι Επιστήμες Ιατρική και Ιστορία είναι από τις πρώτες που ωφελούνται τα μέγιστα. Δίνει απαντήσεις σε ζητήματα που άφηναν μεγάλα κενά οι έρευνες χωρίς τη μεσολάβηση του DNA. Οι εγκληματολογικές έρευνες έχουν ισχυρότατο όπλο στη διάθεσή τους.
Η Γενετική και η Μοριακή Βιολογία, με την αποκάλυψη και την πλήρη Χαρτογράφηση του Χρωμογονιδιώματος του ανθρώπινου (DNA) επραγματοποίησε θαύματα στην επιστήμη του αιώνα μας.
Έτσι, σήμερα η Ιστορία βρίσκει τη λύση προβλημάτων που δεν ήταν δυνατό να το κάνει παλαιότερα. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των ερευνών με τη μέθοδο DNA;
Οι αφορισμοί περί «φασιστικών μεθοδων», «ρατσιστικών φαινομένων» πέφτουν στο κενό. Η μέθοδος DNA είναι αλάνθαστη και αποδεικνύει την αρχαιότητα των Ελλήνων από την παλαιολιθική εποχή, πολύ πριν, δηλαδή, από τους υποτιθέμενους και ανύπαρκτους Ινδοευρωπαίους.
Ο κ. Αντωνάκος αναφέρει δεκάδες επιχειρήματα – αποδείξεις για την αυτοχθονία των Ελλήνων. Θα αναφέρω μόνον δύο: Οι Αθηναίοι κοσμούσαν τα μαλλιά και τα ενδύματά τους με «χρυσούς τέττιγες», δηλαδή τζιτζίκια, ακριβώς για να δηλώσουν το αυτόχθονον. Τα τζιτζίκια, ως γνωστόν γεννούν τα αυγά τους στο έδαφος και όταν γεννώνται μοιάζουν σαν να τα γέννησε η ίδια η γη, διότι βγαίνουν από αυτήν.
Το 1967 Αμερικανοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το σπήλαιο Φράγχθι, ένα μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας σπήλαιο στην Ερμιονίδα της Αργολίδος, που μαρτυρεί την κατοίκηση της Πελοποννήσου από τους παλαιολιθικούς χρόνους. Από τη χρονολόγηση των ποικίλων ευρημάτων (οστών ζώων και ψαριών, εργαλείων) φαίνεται ότι ο χώρος είχε κατοικηθεί συνεχώς από την Μέση Παλαιολιθική μέχρι και την Μεσολιθική, ίσως δε και την Νεολιθική Εποχή. Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που πρωτοκατοίκησαν την σπηλιά (γύρω στα 30.000 χρόνια πριν) είχαν ως ασχολία το κυνήγι που εξασφάλιζε την τροφή τους. Αργότερα ασχολήθηκαν και με την αλιεία.
Ανάμεσα στα οστά των ζώων (κυρίως ελαφιού, αλλά και βοοειδών, όνου, αγριόχοιρου, λαγού) βρέθηκαν λιγοστά λίθινα και οστέϊνα εργαλεία.
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τη συγκριτική έρευνα με το DNA, η οποία απέδειξε ότι οι Βαλκάνιοι γείτονές μας δεν έχουν σχέση με τον Ελληνικό λαό. Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο θέμα της ελληνικής γλώσσας, η οποία ομιλείται επί 4.000 χρόνια συνεχώς.
Πολύ διδακτικός είναι και ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ του κ. Αντωνάκου: «Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες. Σε αυτό το εγχειρίδιο προσπαθήσαμε και αποδείξαμε ότι οι σημερινοί Έλληνες είμαστε απ’ ευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, μέσα από τα αρχαία κείμενα, τα αρχαιολογικά ευρήματα, την γλώσσα, τις εκφράσεις, τα ήθη και τα έθιμα και τέλος τις γενετικές έρευνες DNA.
Είναι βέβαιον, αγαπητοί συνέλληνες, ότι οι «λύκοι» της παγκοσμιοποιήσεως θα προσπαθήσουν να μας «κατασπαράξουν» και να μας υποβιβάσουν λέγοντάς μας ότι δεν έχει σημασία που η επιστήμη αποδεικνύει ότι είμαστε αυτόχθονες, είναι «ρατσιστικό» να το λέμε. Όλα αυτά θέλοντας και μόνον να μας δημιουργήσουν σύμπλεγμα φόβου στο να δηλώσουμε ότι είμαστε Έλληνες. Αγνοήστε τους, όπως τους αγνοούμε κι εμείς! Εκείνοι την δουλειά τους κι εμείς την δική μας. Εκείνοι της παραπληροφορήσεως κι εμείς της πληροφορίας. Εκείνοι θα διαιωνίζουν τα ψεύδη κι εμείς θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια. Εκείνοι θα παραποιούν τα κείμενα κι εμείς θα τα επαναφέρουμε στις πηγές. Στο τέλος η επιστήμη θα νικήσει. Και να είστε βέβαιοι ότι με το μέρος της θα είμαστε εμείς!».
Μαζί με τα συγχαρητήριά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Αντωνάκο υγεία και δύναμη για νέες δημιουργίες.
   
http://www.proinoslogos.gr
«Ἒπου Θεῷ, ὃρκῳ μἠ χρῶ, τέχνη χρῶ, ἐπί ρώμῃ μή καυχῶ, βίας μή ἒχου, εὐτυχίαν εὒχου, κακίας ἀπέχου, παιδείας ἀντέχου..»