Μπαχαλοεκτόνωση...!

Started by quality, 20 September, 2007, 10:29:55 PM

Previous topic - Next topic

Βασιλείου Μάριος

Εδώ είναι καλύτερα!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Βασιλείου Μάριος

Αρχάγγελε, δεν μας τα είπες αυτά. Έχεις και ραδιοφωνικό σταθμό;

Αμα τον ακούσει τον σταθμό σου ο Staboz και ο Romios, θα πάθουν εγκεφαλικό. Εγώ πάντως το καταδιασκεδάζω!

Δείτε το σταθμό εδώ: http://www.e-radio.gr/categories/greekhits.asp
Και ακούστε τον εδώ: http://www.e-radio.gr/player/player.asp?btID=1&sID=217&cID=undefined&rID=undefined&partnerID=undefined&cookies=True
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

arhaggelos

Αυτός ο σταθμός (Αρχάγγελος) είναι πολύ ψυχοπονιάρικος ρε παιδί μου....πολύ νταλκάς! Πάντα ήθελα ένα σταθμό, αλλά αν έκανα (στο ιντερνετ) θα έκανα με ροκ (ξένο κυρίως, αλλά και ελληνικό), ρέγκε&ατμοσφαιρική μουσική(για καλοκαιράκι είναι οτι πρέπει) και ξένα δεκαετίας 80 αρχές 90.

τώρα που έφτιαξε και ο καιρός θα ανεβάσω καμια λίστα (επικίνδυνη λέξη :) )με τραγουδάκια καλοκαιρινά

Ξένια

Αρχάγγελε δεν έχεις ακούσει τίποτα για τη ρόκ μουσική και τί ακριβώς αντιπροσωπεύει? Εντύπωση μου κάνει..
Για μένα (και πολλούς άλλους σίγουρα) η ροκ μουσική αντιπροσωπεύει τους σατανολάτρες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η βυζαντινή αντιπροσωπεύει τους πιστούς Χριστιανούς.. Ξέρω μερικοί ισχυρίζονται ότι από ρόκ σε ροκ διαφέρει...αλλά μήπως και στη βυζαντινή δεν υπάρχουν τέτοιου είδους διαφοροποιήσεις? Πχ πλάγιος τέταρτος, πρώτος, βαρύς κλπ... Όμως η ρόκ παραμένει ροκ και η βυζαντινή, βυζαντινή σε κάθε περίπτωση..
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

arhaggelos

Μια μικρή διευκρίνηση....άλλο η βυζαντινή εκκλησιαστική μουσικήπου χρησιμοποιείται στη λατρεία του Χριστού και άλλο η βυζαντινή μουσική γενικά. Όπως και άλλο η μουσική που χρησιμοποιείται στη λατρεία του σατανά και άλλο η ροκ μουσική. Αναγνωρίζω πως σε πολλές περιπτώσεις η ροκ μουσική χρησιμοποιείται για την εξύμνηση (και όχι λατρεία) του σατανά, όπως υπάρχει  αντίστοιχα ροκ μουσική και για την εξύμνηση (και όχι λατρεία) του Χριστού (religious rock αν έχεις ακουστά ).
 Δε μπορώ όμως να ακούω βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική  ή απλή βυζαντινή μουσική κάθε ώρα, δεν είναι όλες οι ώρες και όλοι οι τόποι ίδιοι... όλα τα ακούω, σημασία έχει να επιλέγεις τι ακούς. Αν ακούσω ένα ροκ τραγούδι με όμορφη μελωδία και στίχο δε θα με στιγματίσει ή θα με μετατρέψει σε σατανολάτρη ή δε θα με κάνει λιγότερο Χριστιανό και αν αντίθετα ακούω περισσότερο βυζαντινή μουσική (όχι εκκλησιαστική) δεν θα με κάνει περισσότερο Χριστιανό.... εκτός αυτού....Μπορεί και ο σατανολάρης να ακούει Βυζαντινή μουσική μπορεί να του αρέσει θα σταματήσω να ακούω κι εγώ γι\' αυτό το λόγο; αν ο σατανιστής ακούει ρεμπέτικα δεν θα ακούσω εγώ επειδή τα ακούει κι αυτός;;; Αφού ο καθ' ένας μας μπορεί να χρησιμοποιεί τη μουσική όπως θέλει, δεν εμποδίζει και το σατανιστή να χρησιμοποιήσει και τη βυζαντινή (όχι εκκλησιαστική) μουσική για να λατρέψει το σατανά. Πολλά είναι τα τραγούδια με βυζαντινά πατήματα που εξυμνούν την αγάπη, τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα πάθη...μη μου πεις ότι το «μ'έκαψες γειτόνισα κακούργα δολοφόνησα, μ' έκαψες μ' έκαψες που να καείς σαν το κεράκι της λαμπρής, μ' έκαψαν τα γούστα σου τα νάζια και η φούστα σου» ή το «πως το τρίβουν το πιπέρι» και πολλά άλλα με κάνουν καλύτερο Χριστιανό.... Η  μουσική δεν αντιπροσωπεύει τα πιστεύω μου, ούτε νομίζω πως μπορεί να με κάνει να αλλάξω συνήθειες και ιδεολογία. Σημασία για\'μένα έχει η μουσική γενικά να σε προάγει και να σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.

Βασιλείου Μάριος

Πολύ σωστά τα λές Αρχάγγελε! Αν θελήσεις ραδιοφωνικό σταθμό στο ιντερνετ, θα σε βοηθήσω εγώ!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

ρωμηός

Δηλαδή, για να καταλάβω, όποιος ακούει Βυζαντινή Μουσική είναι πιστός χριστιανός? Προφανώς όχι, φαντάζομαι ούτε και συ θα συμφωνείς. Άρα το τι το αντιπροσωπεύει και ποιούς δεν έχει να κάνει...  Το δε γενικευμένο συμπέρασμα \"η ροκ μουσική αντιπροσωπεύει τους σατανολάτρες\" μου ακούγεται κάπως \"φανατικό\"!

Σίγουρα η Εκκλησία μας καλεί σε ένα τρόπο ζωής που κέντρο και αναφορά της έχει το Χριστό. Και η αλήθεια είναι ότι η ρόκ μουσική, ως είδος και τρόπος, δεν βοηθά τον άνθρωπο να έχει συγκεντρωμένο το νου και τη καρδιά του στον Κύριο. Αν από την άλλη θεωρήσουμε πως η Βυζαντινή μουσική είναι ένας τρόπος για να αντικαταστήσουμε την όποια μουσική της αρεσκείας μας, απλά για να μην αισθανόμαστε \"ενοχές\" (αφού η Βυζαντινή Μουσική ή τα χριστιανικά τραγουδάκια ἁντιπροσωπεύουν τους πιστούς χριστιανούς\") τότε και πάλι πέφτουμε έξω, αφού μένουμε χωρίς συνείδηση του γεγονότος και της παρουσίας Αυτού. Η \"Βυζαντινή\" για τη \"Βυζαντινή\" ή νηστεία για τη νηστεία, χωρίς συνείδηση με αφήνει παγερά αδιάφορο, όταν μάλιστα δεν με εκνευρίζει... (μου θυμίζει κάτι τύπους που έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε εικονοστάσια, σαμπως και είναι γκαλερύ και κάνει καλό φεγκ σούι ο τάδε άγιος δίπλα από το παράθυρο......μερικοί δε πρωτοπορούν έχοντας και άγια λείψανα τα οποία επιδεικνύουν ενθεν κακείθεν με περισσή ευλάβεια και δέος...) Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε.... η κατάχρηση με εκνευρίζει...

Επίσης αυτό που πάντοτε άρεσε και μου αρέσει είναι η ειλικρίνεια του αρχάγγελου... Προφανώς Ξένια τα γνώριζε αυτά που λέγεις...άλλωστε μην ξεχνάς έχει τελειώσει κι αυτός μια θεολογική... (θα φάμε καμια ζουραροβρισιά τώρα απ\'τον Στάμποζ όλοι οι ψευτο-νεολογο-θεολόγοι) Θα μπορούσε να κρυφτεί κι αυτός πίσω από την ανωνυμία του και να ανεβάζει μόνο Καταβασίες και Δοξολογίες του Πρίγγου και του Στανίτσα! Κι αυτό πάντοτε το εκτιμούσα αρχάγγελε...και στο λέω ζωντανά - live...(τα ποσοστά μου τα δίνει μετά...)

Επίσης, να πω και γω με τη σειρά μου ότι μου αρέσει και μένα η ροκ μουσική, όχι τόσο η ξένη, διότι δεν την πολυκαταλαβαίνω... Γενικώς μ\'αρέσει η έντεχνη μουσική... Το ίδιο συμβαίνει και με τα σουτζουκάκια...Μαρέσουν τρελά αλλά τώρα -νηστείας ο καιρός γαρ - προσπαθώ να μην τα τρώω. Το παράδειγμα ή μάλλον η αντιπαραβολή δεν ταυτίζεται ακριβώς...Αλλά τα πράγματα κατ\'εμέ έχει κάπως έτσι... Μ αρέσει μεν...και θέλω να ακούω...γνωρίζω ότι αυτό δεν με βοηθάει στον πνευματικό μου αγώνα...(λέμε τώρα...) και φυσικά δεν σταματάω να ακούω, (διότι ο πειρασμός του \"μαρέσει\"συνήθως νικάει) αλλά αναγνωρίζω στον εαυτό μου αυτό το σφάλμα...και προσπαθώ...έστω κι αν δεν το έχω  νικήσει ποτέ μου... Άθροισμα? Χαοτικό!  Ή μάλλον συγχωρήστε μας!
[img]http://img703.imageshack.us/img703/8555/dsc000031.jpg[/img]

[img]http://img296.imageshack.us/img296/662/signaturezl2.gif[/img]

arhaggelos

Αφού περί rock μουσικής ο λόγος.......
http://www.punbb-hosting.com/forums/romios/viewtopic.php?pid=6945#p6945

arhaggelos

Quote from: romiosμου θυμίζει κάτι τύπους που έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε εικονοστάσια, σαμπως και είναι γκαλερύ και κάνει καλό φεγκ σούι ο τάδε άγιος δίπλα από το παράθυρο
Καλά, ε....απίστευτος συλλογισμός....ΧΑΧΑΧΑΧΑ  

Quote from: romiosθα φάμε καμια ζουραροβρισιά τώρα απ\'τον Στάμποζ όλοι οι ψευτο-νεολογο-θεολόγοι
Συμφωνώ και επαυξάνω για το τονισμένο, την είδαμε πολύ....Αγιασμένη και Υπερφυσική κατάσταση ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!!

Quote from: romiosΘα μπορούσε να κρυφτεί κι αυτός πίσω από την ανωνυμία του και να ανεβάζει μόνο Καταβασίες και Δοξολογίες του Πρίγγου και του Στανίτσα
Δε παίζει....ακούω μόνο Γαϊτάνο ;) ( ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!) παρεμπιπτόντως...η φωνή του μου προκαλεί σφύξιμο στο στομάχι

Quote from: romiosΚι αυτό πάντοτε το εκτιμούσα αρχάγγελε...και στο λέω ζωντανά - live...(τα ποσοστά μου τα δίνει μετά...)
Καλά....μετά απ\'αυτό το ντελίριο νομίζω πως κέρδισες επιτέλους το laptop μου.....ε, ναι λοπόν δε θα περιμένεις την διαθήκη μου για να το αποκτήσεις... και στο λέω Dead

Ξένια

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν.... έχουμε αγώνα.. τώρα να ξεκινήσω να παίρνω μια μια τις απαντήσεις σας και να ανταπαντώ είναι λίγο κουραστικό αν και έχω πολλές παρατηρήσεις να κάνω...
Απλά να πω κάποια χτυπητά που μου έκαναν εντύπωση.

Καταρχήν Αρχάγγελε πιστεύω ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις σε ποια βυζαντινή μουσική αναφερόμουν... Το \"πως το τρίβουν το πιπέρι\" δεν το έχω ακόυσει σε καμία ακολουθία οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο αδύνατον να εννοούσα αυτό.. Άσε που δεν το αναγνωρίζω καν ως βυζαντινή μουσική.

Ύστερα, ποιος είπε ότι θα ακούμε κάθε ώρα βυζαντινή μουσική?Αν και δεν θα ήταν καθόλου  κακή ιδέα νομίζω:) Απλά δεν θέλησα να επεκταθώ και σε άλλα είδη μουσικής (πχ ρεμπέτικα που ανέφερες). Σαφώς την αλήθεια μόλις την παραδέχτηκε και ο Ρωμηός..\"Μ αρέσει μεν...και θέλω να ακούω...γνωρίζω ότι αυτό δεν με βοηθάει στον πνευματικό μου αγώνα...\", \"αναγνωρίζω στον εαυτό μου αυτό το σφάλμα...\"
Αυτό είναι το θέμα... Και αυτό Ρωμηέ πράγματι είναι ειλικρίνεια... Αυτή είναι η αλήθεια.. Και μόνο αυτό να κρατήσει κανείς αρκεί!

Επίσης, το τί θεωρεί κάθε άνθρωπος υπερβολή είναι εντελώς υποκειμενικό, όπως ισχύει και για τις περισσότερες έννοιες.. Πχ ενώ για κάποιον είναι υπερβολή να νηστεύει αλάδωτο όλη τη σαρακοστή, κάποιος άλλος το θεωρεί ελάχιστο αγώνα... Ένα απλό παραδειγματάκι ήταν αυτό..

Και βέβαια τα γνωρίζεις και συ Ρωμηέ και ο Αρχάγγελος...δεν κάνουμε κάποιου είδους κατήχηση... αλλά πως το λέει το ρητό: \"Αδελφός υπό αδελφού βοηθούμενος....\" και γω γνωρίζω αρκετά πράγματα, αλλά χρειάζεται και σπρώξιμο μερικές φορές για να πάρω μπρος..

Τέλος νομίζω ότι αυτά είναι και θέματα πνευματικού...δηλαδή ίσως θα ηταν προτιμότερο αν θέλει κανείς να αγωνιστεί, όταν ακούει κάτι που δεν του αρέσει, να το συζητήσει με τον πνευματικό του και να πάρει από εκεί μια άλφα συμβουλή. Μετά θα είναι σίγουρος ότι κάνει το σωστό (ή το λάθος) και ανάλογα θα προχωρησει...

Απλά μου χτυπάει άσχημα να γίνει και διαφήμιση της ροκ εδώ στο φόρουμ... Εκτός από την ατομική συνείδηση ξέρεις υπάρχει και η συλλογική... Γι\' αυτό όφειλα να πω όσα είπα...

Υ.Γ. Αμέσως να πέσετε πάνω μου να με φάτε :tease:
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Ξένια

Έπίσης Αρχάγγελε θα ήθελα πριν σκεφτείς οτιδήποτε για τα γραφόμενά μου να λάβεις υπόψη σου την παρακάτω αλήθεια που όντως ισχύει..
Έτσι ίσως πεισθείς για το καλοπροαίρετο των λόγων μου flow:
Quote from: arhaggelosΌταν πρωτομπήκα σ\'αυτό το φόρουμ, δεν περίμενα οτι θα βρώ άτομα που θα νοιάζονται για\'μένα!
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

adriana

Εύχομαι σε όλους όσους ανεβαίνουν στο δικό τους Γολγοθά να είναι \"μικρός\" και γρήγορα να γευτούν την Ανάσταση.Λοιπόν, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Βασιλείου Μάριος

Quote from: XeniaΑπλά μου χτυπάει άσχημα να γίνει και διαφήμιση της ροκ εδώ στο φόρουμ...
Αυτό που λέει ο Αρχάγγελος δεν είναι διαφήμιση. Το τι μουσική αρέσει στον καθένα μας, είναι γούστο και είναι δικαίωμά του να το καταθέσει στο φόρουμ. Άλωστε και για το λόγο αυτό είναι και το φόρουμ.


Quote from: XeniaΥ.Γ. Αμέσως να πέσετε πάνω μου να με φάτε :tease:
Έτσι γίνεται πάντα με τις ωραίες κοπέλες! :2love: flow:


Quote from: XeniaΈπίσης Αρχάγγελε θα ήθελα πριν σκεφτείς οτιδήποτε για τα γραφόμενά μου να λάβεις υπόψη σου την παρακάτω αλήθεια που όντως ισχύει..
Έτσι ίσως πεισθείς για το καλοπροαίρετο των λόγων μου flow:
Αχου μωλε η μανούλα μας. Μας πλοσέχει και μας νοιάζεται πάλα πολύ! :mua:
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Βασιλείου Μάριος

Μπράβο Ξένια, έτσι πρέπει να σιωπούν μπροστά στην Εξουσία! :mua:
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Ξένια

Εγώ ότι είχα να πω το είπα... ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω...
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

ρωμηός

Quote from: XeniaΎστερα, ποιος είπε ότι θα ακούμε κάθε ώρα βυζαντινή μουσική?Αν και δεν θα ήταν καθόλου  κακή ιδέα νομίζω:)
Απλά μου χτυπάει άσχημα να γίνει και διαφήμιση της ροκ εδώ στο φόρουμ... Εκτός από την ατομική συνείδηση ξέρεις υπάρχει και η συλλογική... Γι\' αυτό όφειλα να πω όσα είπα...
Η Εκκλησιαστική Βυζαντινή μουσική έχει ειδικό ρόλο. Είναι προσευχητική και κατανυκτική μουσική και κυριώτατα λατρευτική. Ως εκ τούτου, η Εκκλησιαστική Βυζαντινή Μουσική δεν είναι μουσική δωματίου, δεν είναι μουσική χαλάρωσης και εκτόνωσης, δεν είναι μουσική καφετέριας. Δεν είναι καν μουσική, με την έννοια του όρου που χρησιμοποιούμε σήμερα. Δεν είναι να τη βάζεις στο i-pod και να πας για καφέ ας πούμε.

Η προσευχητική διαδικασία αυτή δια της βυζαντινής μουσικής σαφώς και είναι ό,τι καλύτερο για έναν άνθρωπο που έχει συνειδητοποιήσει, έχει πάρει στα σοβαρά τη υπόθεση της σωτηρίας του. Αυτό βέβαια είναι σπάνια περίπτωση και συναντάται συνήθως σε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους απόλυτα στο Θείο Θέλημα, (μοναχούς, ασκητές), εφαρμόζοντας έτσι στη ζωή τους το \"αδιαλλείπτως προσεύχεσθαι\"!

Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα για όλους. Μακάρι το αδιαλλείπτως να το εφαρμόζαμε όλοι. Αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει, απλά δεν συμβαίνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοσθεί απλά βάζοντας στο i-pod εκκλησιαστική μουσική. Αυτό δεν λέει τίποτα. Δηλαδή το Βυζαντινή για τη Βυζαντινή δεν έχει νόημα.

Από την άλλη ο λαός μας, όπως και κάθε λαός, έχει και την ποίησή του, έχει και τη μουσική του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε υποστεί μια βίαιη ισοπέδωση και ποιοτική καταβύθιση ελέω εμπορικότητας, καταναλωτισμού, ευμάρειας και παγκοσμιοποίησης, αλλά ωστόσο κάτι υπάρχει σήμερα λίγο πιο ποιοτικό που ξεχωρίζει.

Την ποιότητα αυτή δεν θα την υποδείξω εγώ, όχι επειδή η ποιότητα είναι υποκειμενική - αυτό δεν το πιστεύω - αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι πρέπει και μπορώ να υποδείξω και να επιβάλλω την ποιότητα. Μπορώ όμως να καταθέσω και είναι στις \"δημοκρατικές\" προϋποθέσεις αυτού του φόρουμ να πω τι ακούω και γιατί το ακούω! Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται αφορμή για να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους και μουσικές τους. Αν διαφωνούμε μπορούμε απλά να το πούμε και το υποστηρίξουμε. Δεν γίνεται κανενός είδους διαφήμιση.    

Προφανώς να υποθέσω ότι και συ δεν ακους μόνο εκκλησιαστική Βυζαντινή μουσική. Κάτι άλλο θα ακούς...έτσι δεν είναι?

Υγ.Η συλλογική συνείδηση???? μάρεσε αυτό!!!
Υγ2. Το καλοπροαίρετο των λόγων σου νομίζω ότι δεν χρειάζεται αποδείξεις εδώ στο φόρουμ. Είναι άσκοπο και να επιχειρηματολογήσεις επί τουτου.
[img]http://img703.imageshack.us/img703/8555/dsc000031.jpg[/img]

[img]http://img296.imageshack.us/img296/662/signaturezl2.gif[/img]

ρωμηός

Quote from: XeniaΕγώ ότι είχα να πω το είπα... ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω...
Ειδικά αυτό είναι κορυφή!!! Είπα και ελάλησα!!! Σε συνδυασμό δε με τη συλλογική συνείδηση είναι αχτύπητο δίδυμο!
[img]http://img703.imageshack.us/img703/8555/dsc000031.jpg[/img]

[img]http://img296.imageshack.us/img296/662/signaturezl2.gif[/img]

Βασιλείου Μάριος

Πέστα Παυλάρακα...

Quote from: romiosΕιδικά αυτό είναι κορυφή!!! Είπα και ελάλησα!!! Σε συνδυασμό δε με τη συλλογική συνείδηση είναι αχτύπητο δίδυμο!
Αυτό ειδικά ήταν η κορυφή! :bow: :bow: :bow:


Υγ. Πλέον στο privilege στα Ιωάννινα, έχουν και \"Συλογική βραδιά\". Παίζουν βυζαντινή μουσική και μαζεύονται όλες οι συλλογικές συνειδήσεις της Ελλάδος
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Ξένια

Καμία αντίρρηση ότι η εκκλησιαστική βυζαντινη μουσική έχει ειδικό ρόλο.. Και η ροκ έχει επίσης το δικό της ρόλο... Αυτό είναι η θέση μου εξ αρχής.. Τώρα ποιος είναι αυτός ο ρόλος το είπες και μόνος σου... Η βυζαντινή είναι κατανυκτική,λατρευτική, σε βοηθάει πνευματικά, ενώ η ρόκ σε εκτωνώνει και τη βάζεις όταν πας για καφέ... Και εγώ συμπλήρωσα ότι είναι και η ροκ λατρευτική είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι.. απλά λατρεύει κάποιον άλλον και όχι αυτόν που θα έπρεπε. Όσο για τη ροκ που υμνεί τον Χριστό, επειδή έχω ακουστά, είναι και αυτό μια κάλλυψη για να μπορεί να συνεχίζει να παρασύρει τον κόσμο. Εκτός αν υμνεί τον Χριστό ένα τραγούδι της μαντόνα πχ που λέει \" Είμαι ερωτευμένη με τον άγιο Πέτρο..\" Εγώ είμαι άλλη περίπτωση, το τι ακούω είναι άλλο θέμα. Έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική. Μπορώ να σου πω ότι δεν ακούω αυτά τα άθλια τραγούδια που ακούγονται σήμερα, όμως έχω επιλέξει μερικά - ελάχιστα που το περιεχόμενό τους δεν με υποτιμά σαν άνθρωπο πχ Τον προσκυνητή του Αλκίνοου Ιωαννίδη..και ελάχιστα επίσης ξένα. Επίσης μαρέσει να ακούω σκέτη μουσική πάρα πολύ, στο στυλ του  ΥΙΑΝΝΙ για να καταλάβεις... κλασσική ακούω ελάχιστα γιατί είναι για πολύ συγκεκριμένες ώρες. Βυζατινή ακούω αυτήν την περίοδο της μεγάλης τεσσαρακοστής γιατί με βοηθάει να μπαίνω στο κλίμα των ημερών και να γαληνεύω (όπως βλέπεις δεν δείχνει να είναι αυτοσκοπός). Και τέλος αγαπώ πολύ αυτά τα \"χριστιανοτράγουδα\" που βιάστηκες να βάλεις πρώτος την ταμπέλα. Έχουν ωραία νοήματα ΄για κάποιον που ΄πως είπες και συ εχει πάρει στα σοβαρά την σωτηρία του.Για του λόγου το αληθές σκέφτομαι να ανεβασω κάποια στιγμή μια λίστα.

Δεν ήξερες ότι υπάρχει συλλογική συνείδηση? Θα πεί ότι σε κάποια θέματα είμαστε συνυπεύθυνοι, έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Πάνω σε αυτό θα σου θυμίσω μια φράση που είχες πει εσύ ο ίδιος πριν καιρό : \" Το φόρουμ αποτελεί ευθύνη όλων μας \"
ΥΓ. \"συ είπας
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Βασιλείου Μάριος

Quote from: XeniaΓια του λόγου το αληθές σκέφτομαι να ανεβασω κάποια στιγμή μια λίστα.
:mua: :mua:  :mua: :mua:
Σοβαρολογάς?
Το θέλουμε το φόρουμ, δεν το \'χουμε για κλείσιμο!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Ξένια

Αυτό θα πει ελευθερία...
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Βασιλείου Μάριος

Quote from: XeniaΑυτό θα πει ελευθερία...
Ε? Σε εμένα απευθύνεσαι?
Τι εννοείς?
Προσπαθώ να βρώ το δρόμο που ακολούθησε το μυαλό σου για να δώσει αυτή την απάντησα, αλλά δεν βγάζω άκρη. Σα λαβύρινθος είναι! :/
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Ξένια

Quote from: RomiosΜπορώ όμως να καταθέσω και είναι στις \"δημοκρατικές\" προϋποθέσεις αυτού του φόρουμ να πω τι ακούω και γιατί το ακούω! Δεν γίνεται κανενός είδους διαφήμιση.
Άλλο να λέω τι ακούω και γιατί το ακούω...και άλλο να το διαφημίζω ουσιαστικά βάζοντας και τους άλλους να ακούν κάτι που είναι λάθος.. Το να κάνουμε λάθη είναι δικαίωμα του καθενός... Το να ρίχνουμε και τους άλλους όμως...
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Ξένια

Ναι σε σένα απευθύνομαι που μίλησες πριν για δικαιώματα... Τώρα που είπα θα ανεβάσω και γω καμιά λίστα ξαφνικά χάθηκαν τα δικαιώματα.. θα κλείσει λες το φόρουμ... αυτό εννοούσα όταν είπα για ελευθερία:tease:
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Βασιλείου Μάριος

Quote from: XeniaΝαι σε σένα απευθύνομαι που μίλησες πριν για δικαιώματα... Τώρα που είπα θα ανεβάσω και γω καμιά λίστα ξαφνικά χάθηκαν τα δικαιώματα.. θα κλείσει λες το φόρουμ... αυτό εννοούσα όταν είπα για ελευθερία:tease:
:mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua: :mua:


Διάβασε αυτό: http://www.punbb-hosting.com/forums/romios/viewtopic.php?id=1046
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]