...Γιὰ να γίνει Μητέρα

Started by Iaspis, 20 October, 2011, 03:49:07 AM

Previous topic - Next topic

Iaspis

Πολὺ συγκινητικὸ! Αὐτὸ εἶναι ὁ ἄνθρωπος...

Quote[font size=4]Υπέκυψε στον καρκίνο για να γίνει μητέρα[/fonts]


Την υπέρτατη θυσία έκανε μια αμερικανίδα για να δώσει ζωή στην αγέννητη κόρη της. Αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία, όταν διεγνώσθη με καρκίνο, για να καταφέρει να γεννήσει τη μονάκριβη κόρη της.

Για την 41χρονη, Στέισι Κριμ, που μετά από προσπάθειες πολλών ετών και τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, η είδηση ότι ήταν έγκυος ισοδυναμούσε με θαύμα.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά η Στέισι διεγνώσθη με καρκίνο του αυχένα. Η ίδια αρνήθηκε πεισματικά τη χημειοθεραπεία, που μπορεί να την έσωζε, καθώς θα έπρεπε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Όταν ήταν 5 μηνών έγκυος κατέρρευσε και οι γιατροί διέγνωσαν μετάσταση στον εγκέφαλο.

Όταν οι καρδιακοί παλμοί του μωρού άρχισαν να πέφτουν δραματικά και η ίδια υπέστη έμφραγμα, οι γιατροί αποφάσισαν να φέρουν στη ζωή τη μικρή με καισαρική τομή, τέσσερις μήνες νωρίτερα και ενώ ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό!

Σύμφωνα με τον αδερφό της, Ρέι, η Στέισι απαγορευόταν να δει το νεογέννητο στη θερμοκοιτίδα, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στην εντατική.

Ύστερα από κινητοποίηση των νοσοκόμων και την επιμονή του αδερφού της διαμόρφωσαν έτσι το χώρο της εντατικής, ώστε να έχει δίπλα της, σε μια ειδική θερμοκοιτίδα, το μωρό της.

Η Στέισι κράτησε στα χέρια της μια μόνο φορά την κόρη της και τρεις μέρες μετά άφησε την τελευταία πνοή της.
Η μικρή Ντότι ζυγίζει πλέον 3 κιλά και ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της το νοσοκομείο και να ζήσει μαζί με την οικογένεια του θείου της.
http://www.nooz.gr/woman/upekupse-ston-karkino-gia-na-ginei-mitera
Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ᾿ ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. (Πραξ. δ\', 32-33)

Ιωάννα

Παρόμοιο περιστατικὸ μὲ ἄλλη ἔκβαση. Ἡ μητέρα δὲν δέχθηκε νὰ τερματήσει τὴν εγκυμοσύνη της. Ὑποβλήθηκε σὲ ἐπέμβαση καὶ χημειοθεραπεῖα μετὰ τὴν γέννα. Ἡ φίλη μου (τὸ κυοφορούμενο ἔμβρυο) μέχρι τώρα ἔχει χαρίσει 4 ἐγγονάκια στὴν μητέρα της!

βίκυ

Τί αγάπη  πρέπει να έχει κάποια για να κάνει κάτι τέτοιο....Θεέ μου..