Αποστολέας Θέμα: Η μορφή του Ιησού εμφανίστηκε σε γκαράζ  (Αναγνώστηκε 1558 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Βασιλείου Μάριος

  • Συμποσιάρχης
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4799
    • Προφίλ
    • http://www.mariosv.gr/
Η μορφή του Ιησού εμφανίστηκε σε γκαράζ
« στις: 22 Αυγούστου, 2007, 01:43:10 μμ »


Η μορφή του Χριστού εμφανίστηκε σε γκαράζ, από λάδια που έπεσαν στο πάτωμα. Το πιο περίεργο; Το συγκεκριμένο κομμάτι από το πάτωμα δημοπρατήθηκε στο Internet και η τιμή του ξεπέρασε τα 1.500 δολάρια.
Όλα αυτά έγιναν στο σπίτι της Ντεμπ Σέριο, δασκάλας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία πριν από μερικές μέρες πρόσεξε ότι τα λάδια που είχαν πέσει πάνω στο τσιμέντο του γκαράζ της είχαν σχηματίσει μια μορφή που έμοιαζε με εκείνη του Ιησού. Χωρίς πολλή σκέψη αποφάσισε να πουλήσει αυτό το κομμάτι του τσιμέντου στο eBay και προς μεγάλη της έκπληξη \"έπιασε\" 1.525,69 δολάρια!
Όπως αναφέρει η \"Daily Telegraph\", η Ντεμπ Σέριο εξεπλάγη όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι προσφορές, αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα ήθελαν να αγοράσουν \"ένα λαδωμένο κομμάτι τσιμέντο\". Ωστόσο, οι προσφορές ήταν εκατοντάδες. \"Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα έβγαζα τίποτα\", είπε.
Η Σέριο έχει προσλάβει έναν εργολάβο για να βγάλει το συγκεκριμένο κομμάτι του τσιμέντου, το οποίο θα σταλεί στον νικητή της online δημοπρασίας, που είναι γνωστός μόνο με το όνομα \"islandoffthecoast\" (\"νησί ανοιχτά της ακτής\").
Για την ίδια τη Σέριο δεν έχει καμία συναισθηματική αξία, αφού ως Λουθηριανή δεν πιστεύει ότι αποτελεί θαύμα ή θεϊκό σημάδι. \"Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται κάτι τέτοιο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην πίστη\", είπε.

Daily Telegraph
Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα!