Αποστολέας Θέμα: Είμαι κορόιδο!  (Αναγνώστηκε 1451 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ξένια

 • Αρχιτρίκλινος
 • Hero Member
 • ***
 • Μηνύματα: 3294
  • Προφίλ
Είμαι κορόιδο!
« στις: 10 Απριλίου, 2009, 11:17:00 πμ »
Είμαι κορόιδο γιατί.

δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη)

ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι.Είμαι κορόιδο γιατί.

δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία.


Είμαι κορόιδο  γιατί.

με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ).


Είμαι κορόιδο γιατί.

δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα \'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο.


Είμαι κορόιδο γιατί.

δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.


Είμαι κορόιδο γιατί.

δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν \"Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;\", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.


Είμαι κορόιδο γιατί.

δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι \"δε θα βγάλουμε άκρη\". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...


Είμαι κορόιδο γιατί.

ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Είμαι κορόιδο γιατί.

δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο).. Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.

Είμαι κορόιδο

γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Αποσυνδεδεμένος paroikos

 • Συνευωχήτης
 • **
 • Μηνύματα: 91
  • Προφίλ
Είμαι κορόιδο!
« Απάντηση #1 στις: 11 Απριλίου, 2009, 12:54:21 πμ »
Yπερβολικό το βρίσκω.. το διάβασα και σε άλλο forum..

Θα τόκανα κάπως διαφορετικό....

Είμαι έξυπνος επειδή.....

Δεν αγοράζω εμφιαλωμένο νερό μιάς και δεν είναι ούτε καλύτερο για την υγεία μου ούτε καλύτερο για την τσέπη μου. Το νεράκι της βρύσης στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια χαρά νερό και αν όχι καλύτερο ούτε και χειρότερο απ το εμφιαλωμένο. Ακόμα και αν αναγκαστώ να αγοράσω κάποτε εμφιαλωμένο στα super markets τα πουλάνε πολύ φτηνότερα από 50 λεπτά..


Είμαι έξυπνος επειδή.....

Κανένας δεν με έχει πείσει ποτέ ότι «έτσι είναι τα πράγματα»
Πάντα πιστεύω πως μπορούν να γίνουν καλύτερα και ότι περνάει απ το χέρι μου το κάνω για να γίνουν καλύτερα

Είμαι έξυπνος επειδή.....

Δεν πάω στα φροντιστήρια και επειδή δεν έχω σε καμμία υπόληψη τους μορφωμένους βολεψάκηδες
Και βέβαια χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνον την δωρεάν παιδεία ελπίζοντας πως κάποτε σε αυτήν την χώρα θα καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μου πως αν κανένας δεν χρησιμοποιεί φροντιστήρια και εξωσχολική παραπαιδεία και όλοι θα γλυτώνουμε τα χρήματά μας και ο ανταγωνισμός θα είναι πάλι στα ίδια επίπεδα με τώρα που πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά

Είμαι έξυπνος επειδή.....

Δεν δέχτηκα ποτέ σαν σωστή καμμία απολύτως πληροφορία από οποιοδήποτε μέσον και αν την άκουσα, είδα ή διάβασα και θεωρώ όλες τις πληροφορίες ως κετευθυνόμενες, ελεγχόμενες με σκοπό να με χειραγωγήσουν και να με καθοδηγήσουν εκεί όπου οι δημιουργοί των πληροφοριών θέλουν. Βάζω το μυαλό μου να σκεφτεί τι κρύβεται πίσω από κάθε πληροφορία και βγάζω πάντα τα δικά μου συμπεράσματα για το τι μπορεί να σημαίνει ένα γεγονός όπως μου το παρουσιάζουν

Είμαι έξυπνος επειδή.....

Κανένας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν με έπεισε ότι θα μου κάνει καλύτερη την ζωή.
Ποτέ δεν πίστεψα κανέναν και ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν πολιτικό για το οτιδήποτε στην ζωή μου
Απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έβλεπα σαν παράξενα ζώα αυτούς που κάθονταν ψηλότερα απ τους άλλους και κούναγαν ζωηρά τα χέρια φωνάζοντας διάφορες βλακείες και σαν εντελώς ηλίθιους όσους από κάτω χειροκρόταγαν κάθε φορά που σταμάταγε το από ψηλά ζώον να μιλάει. Όταν μεγάλωσα λιγάκι βέβαια τότε κατάλαβα πως σε αυτούς που χειροκροτάνε υπήρχαν και μερικοί που δεν ήταν ηλίθιοι αλλά απλά είχαν συμφέρον να χειροκροτάνε και για να εξυπηρετήσουν το δικό τους συμφέρον βάζουν και άλλους ηλίθιους να χειροκροτάνε και κάποιες φορές να σκοτώνονται στο ξύλο μεταξύ τους για δύο ζώα που κάθονται ψηλότερα από αυτούς που ακούνε και μιλάνε συνέχεια..

Είμαι έξυπνος  .. και για πολλούς άλλους λόγους που βασικά βαριέμαι τώρα να γράψω. :lol:
Καί η του θυμού κίνησις, σωτηριωδώς ημίν εγκατέσπαρται,
θυμούσθαι κατά της κακίας, ού πρός το ομόφυλον εκθηριούσθαι.
                                             Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου