Γιατί το Linux είναι καλύτερο.

Started by mistral, 13 November, 2008, 05:54:34 PM

Previous topic - Next topic

mistral

Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως κανένας δεν θα πολυνοιαστεί να ψαχτεί για να βάλει ένα νέο λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή του, καθότι η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα στον άνθρωπο. εγώ τους έρωτές μου δεν τους κρύβω αλλά τουναντίον τους εκθέτω ενώπιον όλων :). Λοιπόν εδώ παραθέτω ένα link μιάς ιστοσελίδας που σας δείχνει όλα τα πλεονεκτήματα του λειτουργικό συστήματος Linux έναντι των πασίγνωστων Windows. Και δεν είναι ούτε λίγα ούτε και ασήμαντα. Ειδικά για όσους έχουν και κάποιον μεγαλύτερο ζήλο και ασχολούνται σοβαρά  με τους υπολογιστές έστω και εγκυκλοπαιδικά χρήσιμο θα είναι να ξέρουν τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα που ονομάζεται Linux.
Αν η ελληνική μετάφραση δεν σας ικανοποιεί μπορείτε άνετα να δείτε την σελίδα στα αγγλικά ή και σε καμμιά 25αριά ακόμα γλώσσες.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Και αν τελικά κάποιος φτάσει στο απώτατο εκείνο σημείο του να εγκαταστήσει μια διανομή linux οι Α\' Βοήθειες βρίσκονται εδώ σε μένα. Και αν δεν προλάβουμε το ...κακό ή δεν επαρκούν οι γνώσεις μου υπάρχουν πολλά ...νοσοκομεία και εφημερεύονται και διανυκτερεύονται που θεραπεύουν κάθε πρόβλημα των newbies στο linux. Εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε (ευγενικά παρακαλώ επειδή η αγένεια δεν είναι καλό πράγμα).
[b]«Θεέ μου, δώσε μου αγνότητα και εγκράτεια, αλλά όχι ακόμα.» [/b]  [i]Άγιος Αυγουστίνος[/i]
[i]Τα προσωπικά μηνύματα διαγράφονται [b]χωρίς να διαβαστούν.[/b]
Διαβάζω [b]μόνον[/b] παραθέσεις που επιλέγω και αγνοώ τις υπόλοιπες.[/i]

Βασιλείου Μάριος

Θα συμφωνήσω και εγώ οτι το linux είναι πολύ καλύτερο, αλλά όταν κάποια προγράμματα δεν βγαίνουν για linux, αναγκάζεσαι να μένεις στα Windows.
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

mistral

Quote from: MaRiOsVΘα συμφωνήσω και εγώ οτι το linux είναι πολύ καλύτερο, αλλά όταν κάποια προγράμματα δεν βγαίνουν για linux, αναγκάζεσαι να μένεις στα Windows.
Ναι πράγματι Μάριε, υπάρχουν κάποια προγράμματα - όχι πολλά αλλά υπάρχουν - που δεν τρέχουν σε linux. Αν κάποιος τρέχει υποχρεωτικά κάποιο τέτοιο πρόγραμμα δεν γίνεται να αλλάξει λειτουργικό σύστημα.
[b]«Θεέ μου, δώσε μου αγνότητα και εγκράτεια, αλλά όχι ακόμα.» [/b]  [i]Άγιος Αυγουστίνος[/i]
[i]Τα προσωπικά μηνύματα διαγράφονται [b]χωρίς να διαβαστούν.[/b]
Διαβάζω [b]μόνον[/b] παραθέσεις που επιλέγω και αγνοώ τις υπόλοιπες.[/i]