Κριτική στο φόρουμ και στην ιστοσελίδα του Ρωμηού

Started by pistos, 26 June, 2008, 10:55:15 PM

Previous topic - Next topic

Ξένια

Σωστά...διότι ως γνωστόν άλλο Γιάννης και άλλο Γιαννάκης...
Εγώ προς το παρόν αφήνω το θέμα, γιατί δεν έχει νόημα να μιλάμε για κάποιον που δεν είναι παρών να απαντήσει.
Μάλλον λειτουργεί σαν τους κομάντος ο τύπος... χτυπάμε και φεύγουμε.
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

Βασιλείου Μάριος

Καλά κάνεις Ξένια. Θα ακολουθήσω και εγώ με τη σειρά μου γιατί δεν έχει αξία να μιλάω μόνος μου! Αν ο τύπος ενδιαφερόταν, θα απαντούσε ή έστω θα έμπαινε να διαβάσει τις απαντήσεις μας! Αφού δεν ενδιαφέρεται αυτός μια, εγώ δεν ενδιαφέρομαι χίλιες. Δεν θα μου αλάξει γνώμη εμένα το ένα και μοναδικό μήνυμα που έγραψε!


Καλή συνέχεια σε όσους έχουν όρεξη!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Ξένια

Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με τρείς τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ. (Καντ Ι.)

pistos

Quote from: XeniaΣε όοοοοοοοοολες αυτές τις σαχλαμάρες (ας μου επιτραπεί η λέξη) που είπες εγώ μόνο μια ερώτηση θα κάνω.(Ρωμηέ η ερώτηση δεν είναι ειρωνική :P )
ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? :drunk:
Οι ειρωνίες προδίδουν το επίπεδο και τις γνώσεις αυτών που τις εκφέρουν. Να συνοδεύονταν και από επιχειρήματα να πώ εντάξει. Αλλά όταν δεν υπάρχουν ούτε και αυτά δείχνουν πτωχεία πνευματική και φανατισμό.


Το καλύτερο όταν δεν ξέρεις είναι να σιωπάς διαφορετικά εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...

pistos

Quote from: Xenia
QuoteΤην άδικη επίθεση του stampo
Και δεν τον λένε ούτε stampo ούτε στάμπα! staboz λέγεται ο Χριστιανός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φοβερό έγκλημα! Να ήταν τουλάχιστον αληθινό επώνυμο να πεί κανείς κάπως εντάξει. Αλλά σε ψευδώνυμα να το κάνεις θέμα την κατα λάθος αλλαγή είναι... μικροπρέπεια το λιγότερο. Μάθε να λες λιγότερα.

pistos

Quote from: InNovaTor
Quote from: pistosμηπώς και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι και βοηθηθούν οι μη γνωρίζοντες
Εδώ είναι οι υπεύθυνοι
Για να προσέχουμε λιγάκι τα λογάκια μας και να σοβαρευτούμε λίγο. Εδώ είναι ένας χώρος συζητήσεων που τον διαβάζουν πολλά άτομα και θα πρέπει να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε για να μην προσβάλουμε τους άλλους.

Αλλά μιας και το ξεκίνησες έτσι, αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται, μην δημιουργείς προβλήματα όπου σου \"κατέβει\". Κάθησε και πάιξε με το google!
ΥΓ. θα συμφωνήσω με την Ξένια και θα προσθέσω οτι μάλλον το ηλιέλαιο θα φταίει! :mua:
Και εδώ το μήνυμα είναι όλο μαργαριτάρια! Πού την είδες την προσβολή; Πού την είδες την μη-σοβαρότητα; Πού είδες το παιχνίδι με το google;;;

Για σοβαρέψου λίγο!

pistos

Quote from: XeniaΚαλά έχω πατηθεί στα γέλια! Να ναι καλά ο άνθρωπος μας έφτιαξε τη μέρα!
καλά αν είναι να πυροβολήσει το Ρωμηό αρχίζω και τον βλέπω με άλλο μάτι τον pisto:Oops:
Ελα αστειεύομαι!
Μάριε δεν τον βλέπω να ξαναπατάει το ποδι του στο φόρουμ ο καημενούλης...
Μάθε μια αρχαία παροιμία: \"Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει\" (μετάφραση: γελάει ο ανόητος και όταν δεν υπάρχουν αστεία)...

pistos

Quote from: stabozΦίλτατοι, διαφωνώ μαζί σας!
Η Συν-Ευωχία είναι ένα ελεύθερο βήμα διαλόγου, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να καταθέτει τη γνώμη του για τα πάντα, αρκεί να μην εκτρέπεται σε ύβρεις ή κάτι άλλο επιλήψιμο.
Ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιου είναι προκλητικές και άδικες, έχει δικαίωμα να τις εκθέτει. Του καθενός που θίγεται απ᾿ αυτές είναι επίσης δικαίωμα να τις αντικρούσει, επιχειρηματολογώντας όμως και όχι ευτελίζοντας τον άλλο.

Ειλικρινά εγώ χάρηκα από την κριτική του pistos, ασχέτως αν διαφωνώ μαζί του.
Στο σημείο που με αφορά η κριτική του, θα απαντήσω επιγραμματικά στη συνέχεια.


Την θεολογική απάντησή μου την μεταφέρω σε νέα ενότητα στη φυσική της θέση, στα Περί παντός Θεολογικού επιστητού:
//www.punbb-hosting.com/forums/romios/viewtopic.php?pid=7581#p7581
Χαίρομαι από τη μια για την νηφαλιότητα σου και την δικαοσύνη που έδειξες. Απο την άλλη λυπάμαι για την θεολογική σου απάντηση. Αλλά θα λάβεις πρώτα ο Θεός την απάντηση εκεί, στην νέα ενότητα που δημιούργησες.

pistos

Quote from: Xenia
Quote from: stabozο καθένας έχει δικαίωμα να καταθέτει τη γνώμη του για τα πάντα. Ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιου είναι προκλητικές και άδικες, έχει δικαίωμα να τις εκθέτει. Στ.
Συγνώμη εδώ ταιριάζει μια πολύ ωραία φράση που θέλω πολύ να την πω.
\"Το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα την άποψή σου,
δεν συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά\".

Και όσον αφορά τον σεβασμό στις απόψεις του άλλου,
έχω να πω ότι ο σεβασμός είναι μια έννοια που κερδίζεται, δεν απαιτείται, ούτε καν ζητείται.

Αν και εμείς εδώ στο φόρουμ έχουμε την προδιάθεση ας πουμε να σεβόμαστε τον καθένα,
αρκεί βέβαια να μην μπαίνει φουριώζος και να προσβάλει
ανθρώπους που δε γνωρίζει.

Διότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν άποψη,
χαρακτηρισμοί του τύπου \"οι υπεύθυνοι να ξυπνήσουν (άρα είναι κοιμισμένοι)\",
 \"καλή μετάνοια (άρα είμαστε κάτι σαν αμετανόητοι αμαρτωλοί)\",
\"τόσα κατάλαβε, τόσα λέει (άρα έχει πρόβλημα νοημοσύνης)\".
\"Να αφήσει τις παροπίδες και να μελετήσει χωρίς πάθος και φανατισμό (καλά αυτό το αφήνω ασχολίαστο)\"

Κύριε Σταύρο είναι απόψεις τα παραπάνω?
και αν ναι, είναι απόψεις σεβαστές? Εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να σεβαστώ \"απόψεις\" ατόμων που δε σεβονται τον εαυτό τους με αυτά που γράφουν. Και δεν το θεωρώ δόκιμο εκ μέρους σας να επικροτείτε τέτοιου είδους κριτικές και να τα βάζετε με την δίκαιη αντίδρασή μας.
Αντί να λές όλες αυτές τις χαζομάρες καλύτερα θα ήταν να άνοιγες κανένα βιβλίο θεολογικό να διαβάσεις γιατί σε βλέπω αρκετά άσχετη... Συγγνώμη κιόλας αλλά αφού προκαλείς θα τα ακούσεις.

pistos

Quote from: thanosΘα χαρακτήριζα απαράδεκτη αυτή την τοποθέτηση του φίλου «pistos". Όχι βέβαια επειδή διατυπώνει μια διαφορετική άποψη, που όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όσο γιατί θεωρεί την άποψη του ως την απολύτως σωστή και κατακρίνει τους άλλους και επειδή ενώ χρησιμοποιεί θεολογικούς όρους, δεν είναι προσεγμένη η χρήση τους.

   Άλλο είναι να διαφωνώ μαζί σας και άλλο «πλανάσθε πλάνην οικτρά» και «...μήπως και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι...». Ο εγωισμός, μας κάνει πολλές φορές να νομίζουμε πως εμείς είμαστε και κανείς άλλος και δυστυχώς οι ίδιες οι εκφράσεις σας, σας αδικούν. Άλλο καλόπιστη κριτική και άλλο εμπαθής...

   Το ποιος έχει αιρετικά φρονήματα το ξέρει η ίδια η Εκκλησία, εκτός αν θεωρείτε την Εκκλησία ότι και αυτή «...πλανάτε πλάνην οικτρά...». Αν έχετε κάτι εναντίον των προσώπων που αναφέρατε καλό είναι να προσεύχεσθε γι` αυτούς και σας παρακαλώ μη βάζεται εύκολα ταμπέλες. Αν ο Πατριάρχης, οι επίσκοποι και οι θεολόγοι που αναφέρατε είναι σε πλάνη όπως λέτε, και θεωρείτε τον εαυτό σας κριτή και πάνω από την Εκκλησία τότε δικάστε τους. Να ξέρετε όμως πως η έκφραση διαφορετικής άποψης δεν είναι αιρετική πλάνη.

   Ο κ. staboz είναι θεολόγος που σημαίνει πως έχει άποψη και όχι έποψη και δικαίωμα του είναι να το λέει, γιατί, ξέρεται, η ελευθερία είναι ένα από τα σύμφυτα χαρακτηριστικά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μελετώντας και εγώ τη δογματική του π. Ρωμανίδη ασφαλώς και προβληματίστηκα π.χ. σε αυτά που γράφει περί λειψάνων. Ε τι σημαίνει μήπως και εγώ είμαι αιρετικός... Και στο κάτω κάτω ο Ρωμανίδης δεν διεκδικεί το αλάθητο.

   Όσο για το βιβλίο που αναφέρετε δεν θα το σχολιάσω καθόλου απλά παραθέτω τα όσα έγραψε το αποκλεισμένο πλέον μέλος geof1 : «Osoi exoun orexh gia diaforetikh kai anthrwpinh gnwsh as diavasoun auto to vivlio».

   Αν και δε θα ήθελα να δοθεί συνέχεια σ` αυτό το θέμα, θα ήθελα όμως να μάθω αν έχει θεολογική κατάρτιση χωρίς να σημαίνει πως οι μη έχοντες δεν έχουν λόγο.

Όσο για το «ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ» που εύχεσθε εγώ θα το πάρω καλόπιστα και χωρίς τις δόση ειρωνείας που μπορεί και να περιέχει και σας αντεύχομαι.
Τί να πρωτοπεί κανείς σε όλα αυτά;

Ας προσπαθήσουμε να σου πούμε κάποια πραγματα γιατί συγχέεις πολλά πράγματα, άσχετα μεταξύ τους και διαστρεβλώνεις αρκετές σοβαρές έννοιες.

pistos

Quote from: thanosΘα χαρακτήριζα απαράδεκτη αυτή την τοποθέτηση του φίλου «pistos". Όχι βέβαια επειδή διατυπώνει μια διαφορετική άποψη, που όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όσο γιατί θεωρεί την άποψη του ως την απολύτως σωστή και κατακρίνει τους άλλους και επειδή ενώ χρησιμοποιεί θεολογικούς όρους, δεν είναι προσεγμένη η χρήση τους. .
Δεν είναι κατάκριση είναι η θλιβερή αλήθεια. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με τη σωτηρία τους χωρίς να το καταλαβαίνουν...

Ποια χρήση τους δεν είναι προσεγμένη;

   
Quote from: thanosΆλλο είναι να διαφωνώ μαζί σας και άλλο «πλανάσθε πλάνην οικτρά» και «...μήπως και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι...». Ο εγωισμός, μας κάνει πολλές φορές να νομίζουμε πως εμείς είμαστε και κανείς άλλος και δυστυχώς οι ίδιες οι εκφράσεις σας, σας αδικούν. Άλλο καλόπιστη κριτική και άλλο εμπαθής....
Το να πείς σε κάποιον που πλανάται ότι πλανάται αυτό δεν είναι εγωισμός και εμπάθεια. Είναι κριτική που γίνεται από αγάπη για τη σωτηρία του. Μάθε κάποιες έννοιες και μην τα ισοπεδώνεις χαρακτηρίζοντας τα εγωισμό και εμπάθεια


   
Quote from: thanosΤο ποιος έχει αιρετικά φρονήματα το ξέρει η ίδια η Εκκλησία, εκτός αν θεωρείτε την Εκκλησία ότι και αυτή «...πλανάτε πλάνην οικτρά...». Αν έχετε κάτι εναντίον των προσώπων που αναφέρατε καλό είναι να προσεύχεσθε γι` αυτούς και σας παρακαλώ μη βάζεται εύκολα ταμπέλες. Αν ο Πατριάρχης, οι επίσκοποι και οι θεολόγοι που αναφέρατε είναι σε πλάνη όπως λέτε, και θεωρείτε τον εαυτό σας κριτή και πάνω από την Εκκλησία τότε δικάστε τους. Να ξέρετε όμως πως η έκφραση διαφορετικής άποψης δεν είναι αιρετική πλάνη.
Εδώ σφάλλεις τα μέγιστα!
1ον. Δεν είναι Εκκλησία οι κακοί εκπρόσωποι της. Η Εκκλησία εκφράζεται δια των Αγίων της.
2ον. Δεν φτάνει μόνο η προσευχή. Ο Χριστός έδωσε και άλλες εντολές εκτός από τη βασική εντολή της προσευχής.
3ον. Είναι μέγιστο εκκλησιολογικό λάθος να ταυτίζεις τον Βαρθολομαιο, τον Γιανναρά και τους λοιπούς που ανέφερα με την Εκκλησία. Οι μεν είναι αιρετικοί στο φρόνημα ενώ η Εκκλησία είναι και λέγεται Ορθόδοξη και Αληθινή!

4ον. Να ξέρεις ότι η έκφραση διαφορετικής άποψης από την άποψη της Εκκλησίας είναι αίρεση.

   
Quote from: thanosΟ κ. staboz είναι θεολόγος που σημαίνει πως έχει άποψη και όχι έποψη και δικαίωμα του είναι να το λέει, γιατί, ξέρεται, η ελευθερία είναι ένα από τα σύμφυτα χαρακτηριστικά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μελετώντας και εγώ τη δογματική του π. Ρωμανίδη ασφαλώς και προβληματίστηκα π.χ. σε αυτά που γράφει περί λειψάνων. Ε τι σημαίνει μήπως και εγώ είμαι αιρετικός... Και στο κάτω κάτω ο Ρωμανίδης δεν διεκδικεί το αλάθητο..
Ξέρεις πόσους λεγόμενους θεολόγους έχει η Ελλάδα; Χιλιάδες. Μήπως θα πρέπει όλους αυτούς να τους ανακηρύξουμε αλάθητους πάπες και να μην ελέγχουμε τί λένε; Αρα το ότι έχει σπουδάσει θεολογία ο staboz και ο κάθε staboz αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πλανάται.

Κανείς δεν είπε ότι ο π.Ρωμανίδης είναι αλάθητος. Άλλο όμως αυτό και άλλο το δηλητήριο και το φαρμάκι που χύνει ο staboz, και το οποίο συνέχισε να το χύνει και σήμερα, με ποιο ...όμορφο τρόπο...   
Quote from: thanosΌσο για το βιβλίο που αναφέρετε δεν θα το σχολιάσω καθόλου απλά παραθέτω τα όσα έγραψε το αποκλεισμένο πλέον μέλος geof1 : «Osoi exoun orexh gia diaforetikh kai anthrwpinh gnwsh as diavasoun auto to vivlio»
Για ποιο βιβλίο μιλάς ; Ποιος είναι ο geof1 ;; Και τί δουλειά έχω εγω με αυτον;;


   
Quote from: thanosΑν και δε θα ήθελα να δοθεί συνέχεια σ` αυτό το θέμα, θα ήθελα όμως να μάθω αν έχει θεολογική κατάρτιση χωρίς να σημαίνει πως οι μη έχοντες δεν έχουν λόγο.
Ποιός;; Εσυ δεν είπες προηγουμενως ότι είναι θεολόγος;
Φοβάσαι την συνέχεια;

Quote from: thanosΌσο για το «ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ» που εύχεσθε εγώ θα το πάρω καλόπιστα και χωρίς τις δόση ειρωνείας που μπορεί και να περιέχει και σας αντεύχομαι.
Καθόλου ειρωνικό δεν ήταν. Ηταν αληθινό βγαλμένο απο την ψυχη μου διότι την χρειάζεστε πολύ, για να μην κολασθείτε αφού καλλιεργείτε ασεβείς και αιρετικές αλλά και κοσμικές και υλιστικές (βλ. διαφημιση βιβλίου του άθεου Ιρβιν Γιαλομ) απόψεις προβάλλοντές τις στο φόρουμ και στην σελίδα του \"Ρωμηου\"

Βασιλείου Μάριος

Quote from: pistosΜάθε μια αρχαία παροιμία: \"Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει\" (μετάφραση: γελάει ο ανόητος και όταν δεν υπάρχουν αστεία)...
Quote from: pistosΑντί να λές όλες αυτές τις χαζομάρες καλύτερα θα ήταν να άνοιγες κανένα βιβλίο θεολογικό να διαβάσεις γιατί σε βλέπω αρκετά άσχετη...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: http://www.punbb-hosting.com/forums/romios/viewtopic.php?id=242


Το κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα αναφοράς για παραβίαση κανονισμών και αυτό θα έχει συνέπεια τον αποκλεισμό
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

pistos

Quote from: Μαρκήσιος de KarampaΕίναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο pistos έκανε φουριόζικο μπάσιμο στην παρέα μας....

Παρ΄όλ΄αυτά δε θεωρώ ότι προσέβαλε τους staboz και romio τόσο πολύ ώστε να δικαιολογηθεί αυτού του είδους η \"ασπίδα\"...
Ό τρόπος γραφής του είναι πιπεράτος (αψουυυυυυ  :D ) και άκρως ενδιαφέρων...

Έτσι είναι τα fora... δεχόμαστε όλες τις απόψεις αρκεί να μην είναι υβριστικές, προκλητικές κτλ...

Είναι πολύ πιο πρέπον όταν θες να απαντήσεις, να απαντήσεις επί της ουσίας....

Για παράδειγμα ο pistos γράφει για τον Χ,Ψ,Ω ότι είναι αιρετικοί...
Αν έχεις διαβάσει και έχεις άποψη γράψε τί πιστεύεις...
Όχι να το απορρίπτεις γιατί έχεις μάθει την άλλη άποψη και την έχεις ως Ευαγγέλιο......

Και το ποιος είναι θεολόγος και ποιος όχι αφήστε τον staboz να το πει, όπως το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν σε άλλη περίπτωση...

Αφήστε τους εύκολους αφορησμούς και γράψτε απόψεις.......


Δεν είναι επίθεση στην Xenia το πόστ μου, σε όλους μας απευθύνεται...
Θεωρώ ότι είναι η πιο εποικοδομητική και σωστή απάντηση που δέχτηκα -με τα λάθη της φυσικά, όπως είναι η προσπάθεια γκουροποίησης του staboz-. Πάντως σ\' ευχαριστώ τον Μαρκήσιε, γιατί μου δίδεις την δυνατότητα να απαντήσω και να θεμελιώσω τους \"αφορισμούς μου\" που δεν είναι αφορισμοί αλλά θεμελιωμένα συμπεράσματα σε όποιον ασχολείται έστω και λίγο με τα εκκλησιαστικά και έχει πρόσβαση σε ανόθευτες ορθόδοξες πηγές.

Μην μου πείς ότι δεν ξέρεις για τον παναιρετικό οικουμενισμό των: Βαρθολομαίου και Ζηζιούλα! Ρώτα λίγο <<τους παροικούντας την Ιερουσαλήμ>>.

Μην μου πεις ότι δεν ξέρεις για τον νεονικολαϊτισμό του ηγέτη των νεορθοδόξων αιρετικών νεονικολαϊτών Χρηστου Γιανναρά; Για μια μικρή διαφώτιση για όσους δεν γνωρίζουν και είναι άσχετοι ας κοιτάξουν λιγάκι τις σελίδες:
http://natapoume. pblogs.gr/ 2007/11/139556.html  (αυτή η σελίδα έχει και πλάνες αλλά το συγκεκριμένο link είναι σωστό)
http://www.alopsis. gr/modules. php?name= News&file=article&sid=428

Αν θέλεις περισσότερα: πάρε και τα βιβλία του μοναχού π.Θεοκλήτου Διονυσάτου, που υπάρχουν στο κάτω μέρος της δεύτερης σελίδας που σου έδωσα και κορνιτοποιούν απόψεις ότι ο Γιανναράς δεν είναι αιρετικός, αφού αποδεικνύουν πασιφανώς την αιρετικότητα του.

Για τον Μπέγζο το μόνο που έχω να πώ είναι ότι υποστήριξε στα δικαστήρια το βλάσφημο και αισχρό βιβλίο του Μ.Ανδρουλάκη <<Μν>>  που ρίχνει οχετό λάσπης στο πανάσπιλο Πρόσωπο του Χριστού, χαρακτηρίζοντάς το ως ...τολμηρό ύμνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άλλες πλάνες. Όμως και μόνο αυτό φτάνει να δείξει το ποιον αυτού του ανθρώπου που είναι και καθηγητης Θεολογικής Σχολής!!!....

Πώς μπορεί έπειτα από αυτό χριστιανός με ελάχιστη ευαισθησια να δημιοσιεύει κείμενα του;;;


Νομίζω πώς φθάνουν αυτά. Και αυτά τα είπα επειδή κάποιοι χαρακτήρισαν ως αυθαιρεσίες και αφορισμούς τα γραφόμενά μου.


Και πάλι ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

pistos

Quote from: InNovaTor
Quote from: pistosΜάθε μια αρχαία παροιμία: \"Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει\" (μετάφραση: γελάει ο ανόητος και όταν δεν υπάρχουν αστεία)...
Quote from: pistosΑντί να λές όλες αυτές τις χαζομάρες καλύτερα θα ήταν να άνοιγες κανένα βιβλίο θεολογικό να διαβάσεις γιατί σε βλέπω αρκετά άσχετη...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: http://www.punbb-hosting.com/forums/romios/viewtopic.php?id=242


Το κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα αναφοράς για παραβίαση κανονισμών και αυτό θα έχει συνέπεια τον αποκλεισμό
ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;; ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;;; ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ

ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ (τον χαρακτηρισμό μου \"άσχετη\", την στιγμή που και η ίδια αν προσέξεις είπε ότι είναι αδιάβαστη) και ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ την ΚΑΜΗΛΟ όσα ειρωνικά και άθλια είπαν αρκετοι αλλά και τον χαρακτηρισμο του ινδάλματός σας staboz, ο οποίος χαρακτήρισε ως λαοπλάνο τον Μακαριστό π.Ιωάννη ΡΡωμανίδη. Ή μήπως επειδή είναι κεκοιμημένος και δεν μπορεί να απολογηθεί έχουμε δικαίωμα να τον εξευτελίζουμε με τις άθλιες συκοφαντίες μας;; Αυτά τα βλέπεις για δίκαια; Ώ της υποκρισίας σας!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Βασιλείου Μάριος

Pistos, μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου. Δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις και τις απόψεις των άλλων και να τους κάνεις φανατικούς οπαδούς σου! ΔΕΝ είναι κανένας υποχρεωμένος να σε ακολουθήσει και να σε ασπαστει! Στα θεολογικού περιεχομένου, επαναλαμβάνω, οτι δεν μπορώ να κρίνω (και συνεπώς να πιστέψω) τα γραφόμενά σας. Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με την εκκλησία και ούτε θέλω να ασχοληθώ. Ο λόγος που βρίσκομαι ανάμεσά σας είναι οτι αναλαμβάνω τον τεχνικό τομέα του φόρουμ και γιατί έχω βρει μια καταπληκτική παρέα. Εγώ βλέπω ένα φανατισμένο μέλος που κάνει χειρότερα από τους \"γαύρους\" και τα \"τριφύλλια\". Μια συζήτηση σε αυτόν τον τόνο και την φόρτιση, δεν έχει αξία για συνέχεια. Είναι σαν να μιλάει ο καθένας μας μόνος του απέναντι σε έναν τοίχο! Θα ήταν καλύτερο να μειωθούν οι τόνοι και ειδικά από εσένα pistos, να ηρεμήσει το κλίμα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ειρωνίες και οι προσβολές (ανεξαρτήτου ύφους, γλώσσας, τρόπου έκφρασης κτλ). Αυτά από μένα! Συνεχίστε ελεύθερα αλλά κόσμια γιατί θα πέσουν banάκια (και δεν εννοώ τις τουαλέτες)!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

Βασιλείου Μάριος

Quote from: pistosΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ
Ναι, τώρα τρέχω να κρυφτώ!
Δεν απειλώ κανέναν. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και για να είσαι εδώ, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους τηρείς για να μπορούν και τα άλλα μέλη να έχουν μια οργανωμένη κοινότητα.

Ευχαριστώ
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

pistos

Quote from: InNovaTorPistos, μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου. Δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις και τις απόψεις των άλλων και να τους κάνεις φανατικούς οπαδούς σου! ΔΕΝ είναι κανένας υποχρεωμένος να σε ακολουθήσει και να σε ασπαστει! Στα θεολογικού περιεχομένου, επαναλαμβάνω, οτι δεν μπορώ να κρίνω (και συνεπώς να πιστέψω) τα γραφόμενά σας. Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με την εκκλησία και ούτε θέλω να ασχοληθώ. Ο λόγος που βρίσκομαι ανάμεσά σας είναι οτι αναλαμβάνω τον τεχνικό τομέα του φόρουμ και γιατί έχω βρει μια καταπληκτική παρέα. Εγώ βλέπω ένα φανατισμένο μέλος που κάνει χειρότερα από τους \"γαύρους\" και τα \"τριφύλλια\". Μια συζήτηση σε αυτόν τον τόνο και την φόρτιση, δεν έχει αξία για συνέχεια. Είναι σαν να μιλάει ο καθένας μας μόνος του απέναντι σε έναν τοίχο! Θα ήταν καλύτερο να μειωθούν οι τόνοι και ειδικά από εσένα pistos, να ηρεμήσει το κλίμα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ειρωνίες και οι προσβολές (ανεξαρτήτου ύφους, γλώσσας, τρόπου έκφρασης κτλ). Αυτά από μένα! Συνεχίστε ελεύθερα αλλά κόσμια γιατί θα πέσουν banάκια (και δεν εννοώ τις τουαλέτες)!
Κοσμιότατα είναι τα δικά μου! Πιο κόσμια (μπροστά στον οχετό των ειρωνειών και ύβρεων κάποιων δικών σας), δεν γίνεται! Δεν ξέρω τί είναι τα banακια αλλά αν τυχον δώ την παραμικρή λογοκρισία δεν πρόκειται να γράψω ούτε γραμμη. Προς χαραν φυσικά των Δον-κιχωτών σας που χαίρονται να παλεύουν και να νικάνε τον αέρα...!

pistos

Quote from: InNovaTor
Quote from: pistosΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ
Ναι, τώρα τρέχω να κρυφτώ!
Δεν απειλώ κανέναν. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και για να είσαι εδώ, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους τηρείς για να μπορούν και τα άλλα μέλη να έχουν μια οργανωμένη κοινότητα.

Ευχαριστώ
Όχι όπου μας συμφέρει! Έτσι;; Πριν έκανες ότι δεν υπήρχες και όχι μόνο αυτό αλλά συμμετείχες στις ειρωνίες τις Xenias και τώρα κόπτεσαι για τους κανονισμούς!!!
Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!


Υ/Γ
Μηπως σε βάλανε βραδυατικα για να μου τρως τον χρονο και να με εκνευρίσεις ωστε να μην φθάσω στην απάντηση στον staboz που θα είναι οδυνηρή (όχι πάντως υβριστική!) ;;;

pistos

Quote from: stabozΝομίζω αδίκως αρπαχτήκατε. Οι διατυπώσεις του φίλου μας μπορεί να είναι οξείες, δεν είναι όμως υβριστικές.
Να τουλάχιστον και ένας από την πλευρά σας, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και δίκαιος και νηφάλιος, και με την απάντηση του αυτή δείχνει ότι εσείς έχετε το άδικο.

pistos

Quote from: stabozΦίλτατοι, διαφωνώ μαζί σας!
Η Συν-Ευωχία είναι ένα ελεύθερο βήμα διαλόγου, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να καταθέτει τη γνώμη του για τα πάντα, αρκεί να μην εκτρέπεται σε ύβρεις ή κάτι άλλο επιλήψιμο.
Ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιου είναι προκλητικές και άδικες, έχει δικαίωμα να τις εκθέτει. Του καθενός που θίγεται απ᾿ αυτές είναι επίσης δικαίωμα να τις αντικρούσει, επιχειρηματολογώντας όμως και όχι ευτελίζοντας τον άλλο.
Σωστό μεν. Αλλά οι δικές μου δεν ήταν ούτε προκλητικές ούτε άδικες. Απλά έβαζαν τα πράγματα στη θέση τους. Και αποκαθιστούν τις ήδη γενόμενες αδικίες!

Βασιλείου Μάριος

Quote from: pistosΌχι όπου μας συμφέρει! Έτσι;; Πριν έκανες ότι δεν υπήρχες και όχι μόνο αυτό αλλά συμμετείχες στις ειρωνίες τις Xenias και τώρα κόπτεσαι για τους κανονισμούς!!!
Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!


Υ/Γ
Μηπως σε βάλανε βραδυατικα για να μου τρως τον χρονο και να με εκνευρίσεις ωστε να μην φθάσω στην απάντηση στον staboz που θα είναι οδυνηρή (όχι πάντως υβριστική!) ;;;
Δεν έκανα οτι δεν υπήρχα, απλά δεν μπορώ να κατακρίνω τα θεολογικά γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Τον ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ όμως, μπορω να τον κατακρίνω και να τον σχολιάζω!
Δεν με έβαλε κανένας βραδιάτικα να σου τρώω το χρόνο, Τη δουλειά μου κάνω. Πρέπει δηλαδή από αυτά που έγραψες στο πρώτο μήνυμά σου, να σου βάλουμε τη φωτογραφία σου στο logo του forum και να σε έχουμε θεό που μας έσωσες;
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

pistos

Συνεχίζουμε λοιπόν, ελπίζω απρόσκοπτα πλέον τις αναγκαίες απαντήσεις μας...

Βασιλείου Μάριος

Υγ. Το \"Ευωχητής\" κάτω από το όνομά σου, να το κάνω \"Σωτήρας\";
Άσε με βρε άνθρωπέ μου νυχτιάτικα. Αν δεν σου αρέσουμε το Χ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σου, είναι όλο δικό σου!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]

thanos

Πριν καληνυχτήσω θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν πρόσβαλα τον οποιοδήποτε. Αγαπητέ \"pistos\" ζητάω συγνώμη δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
Φυσικά δεν διαφωνώ μαζί σου σε όλα, π.χ. δεν μου αρέσει η δράση του κ. Γιανναρά αλλά αύριο θα απαντήσω σε όλα.
Να απαντήσω μόνο στο εξής. Λέτε \"Ποιός;; Εσυ δεν είπες προηγουμενως ότι είναι θεολόγος;Φοβάσαι την συνέχεια;\" Δεν φοβάμαι τη συνέχεια, πιστεύω πως ο διάλογος θα είναι επικοδομητικός και θα συνεχίσω. Μίλησα για τη δική σας ιδιότητα και όχι του κ. staboz.

Βασιλείου Μάριος

Μπράβο βρε Θάνε, κάνε την αρχή μπας και ηρεμήσει ο άνθρωπος!
[b][font=arial]Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα![/font][/b]