Ιταμή πρόκληση υποψηφίων βουλευτών της Μειονότητας της Θράκης

Started by ρωμηός, 03 October, 2007, 12:06:06 PM

Previous topic - Next topic

βίκυ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!   ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ    :sfiri:

Μαρκήσιος de Karampa

Κάτω τα χέρια από τη Θράκη
της Λιάνας Κανέλλη

 
Σήμερα, πριν κλείσει η δεκαετία, η απόσταση του Κοσόβου που αναγνωρίστηκε εσπευσμένως από τους βομβαρδιστές  - προστάτες του Ευρωπαίους και Αμερικανούς, είναι η γεωστρατηγική βόμβα των Βαλκανίων και ίσως της Ευρώπης και του κόσμου, όπως χαράχτηκε με θυσίες εδώ και 100 χρόνια, δύο παγκόσμιους πολέμους και αμέτρητους «τοπικούς» όσο και φονικούς.
Η ματιά που ρίχνουμε στο μέλλον κλεφτά και στο παρελθόν βιαστικά για να επιζήσουμε σ\' ένα αβέβαιο παρόν είναι πικρά εξεγερτική.
Μας θυμάμαι, να γράφω εδώ, 6 μήνες πριν από το Ολοκαύτωμα της Σερβίας-Γιουγκοσλαβίας, τον Οχτώβρη του \'98 «κάτω τα χέρια απ\' τη Σερβία». Ζήτησα να κάνουμε και εξώφυλλο την προφητεία (;) κι όλοι εδώ στην NEMECIN εκφράστηκαν επιφυλακτικά για το «επίκαιρον» του πράγματος. Επέμεινα. Όχι ότι αποσοβήσαμε τίποτε. Αλλά στερήσαμε το άλλοθι των τρεχόντων πολιτικών και πολιτών. Προετοιμάσαμε μία μειοψηφία σκεπτόμενων ανθρώπων που είχαν τις πληροφορίες τις απαιτούμενες για να διαμορφώσουν ελεύθερα την κρίση τους περί τα κοινά.
Σ\' αυτό το τεύχος το «Κάτω τα χέρια από τη Θράκη» μοιάζει να έρχεται ωσαύτως πρόωρα ως προειδοποίηση και μαύρη προφητεία.
Γιατί ένα έξοχο ρεπορτάζ στον Ελεύθερο Τύπο πριν από μερικές εβδομάδες πέρασε απαρατήρητο πολιτικώς ακόμα κι από τους «ελληναράδες» των ψευτοτσαμπουκάδικων παραθύρων. Ίσως κι επειδή το Δ\' Ράιχ το αμερικανοευρωενωσίτικο κατέχει πια γιγάντιο μέρος του μιντιακού οπλοστασίου, χειραγωγεί τις μάζες με την τιμή του πετρελαίου, την Ύφεση στην οικονομία και τις οδηγίες για ασφαλιστικά νομοσχέδια.
Απ\' την άλλη, όσα θα διαβάσετε εδώ, εν μέσω «εθνικής ευφορίας» περί του «ενεργειακού κόμβου» κι άλλα παρόμοια αλαζονικά και εύηχα, να σας προτρέψουν να μεταφράσετε την πωλούμενη αλήθεια σε πραγματική και επερχόμενη.
Η Θράκη είναι το ευρωνατοϊκό προνομιακό γεωστρατηγικό τοπίο (αύριο αυτόνομο και μεθαύριο ανεξάρτητο κράτος) για την επέκταση των ιμπεριαλιστικών δυτικών συμφερόντων προς Ανατολάς με στόχο τον Καύκασο και τη Ρωσία.
Προνομιακός εξισορροπητικός, λόγω Δαρδανελίων και θάλασσας (Εύξεινος και Αιγαίο) στρατηγικός στόχος άσκησης ισχύος στον αντίποδα της πάντα ταραγμένης πετρελαιοφόρου Μέσης Ανατολής.
Ήδη οι Τούρκοι -και καθόλου μόνοι τους- κατάγουν τη μία περήφανη νίκη μετά την άλλη για τη δημιουργία μιας Ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής Δυτικής Θράκης!!!
Μη βαυκαλίζεστε ότι πρόκειται για υπερβολές. Εδώ έγινε κράτος το Οργανωμένο Έγκλημα του UCK (όπως έγραφαν επισήμως τα υπουργεία των Γερμανών, των Άγγλων, των Αμερικανών) και «πρωθυπουργός» ο... Θάτσι. Θα ξαναβγεί στις ρούγες του Internet και των διαφόρων ΜΗ.ΚΥ.Ο ο Δημητράς και η παρέα του και θα μας συκοφαντούν και προσωπικώς ως «φαιοκόκκινους» κι εθνικιστές κι άλλα τέτοια μεταμοντέρνα ναζιστικά λασπότουβλα εκτοξεύοντες.
Όσο βγαίνουμε στα περίπτερα, δεν χαμπαριάζουμε από απειλές.
Άμα κλείσουμε, θα έχουν νικήσει.
Βόθρος με ευρωάρωμα!!!

Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι θα δώσει 385.000.000 δολάρια (προσέξτε, όχι ευρώ) στην κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για να προετοιμασθεί για την ένταξή του στην Ε.Ε!!!
Αγαπητοί Έλληνες και ανήκοντες στην Ευρώπη, εν έτει 2008 αυτή η είδηση θα περάσει στα ψιλά και θα χαθεί ανάμεσα στο κομμένο ρεύμα και την κλειστή χωματερή.
Όμως υπάρχει κι άλλη, θεωρητικώς αμιγούς ελληνικού ενδιαφέροντος και συμφέροντος. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στο Στρασβούργο καταδίκασε ομόφωνα την Ελλάδα, επειδή το 1996 απαγόρευσε την ίδρυση και λειτουργία του «Συλλόγου Νέων της Μειονότητας». Το Πρωτοδικείο Έβρου είχε αρνηθεί τη νομιμοποίηση του συλλόγου, επειδή στους σκοπούς του υπήρχε «η εκπαίδευση νέων της τουρκικής μεινονότητας».
Με αυτό το προηγούμενο τι τύχη νομίζετε πλην της αγαθής θα έχει η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» που έχει προσφύγει επίσης στο ΕΔΑΔ;
Ομόφωνα δε σημαίνει ότι υπέρ ψήφισαν και Έλληνες και Ελληνοκύπριοι δικαστές. Με τέτοιο «δίκαιο» αναγνωρισμένο, δίκαια πανηγυρίζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης ότι «ανοίγει ο δρόμος για όλες τις μειονότητες στην Ελλάδα».
Ο βόθρος του «μειονοτικού» όπλου των ναζί, που απ\' τη δεκαετία του 1930 άνοιξε και υλοποιείται σήμερα ως ευρωπαϊκή πολιτική, άνοιξε και μέσα θα πέσουν βεβαίως πρώτες και καλύτερες οι μειονότητες, όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο συμφερόντων των Μεγάλων Δυνάμεων του ιμπεριαλισμού.
Φέτος τον Αύγουστο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ), Χαλίτ Χαμπίμπογλου, επισκέφθηκε επίσημα το γερμανικό κοινοβούλιο, βρήκε τον αριστερό καθηγητή τουρκικής καταγωγής Χακκί Κεσκίν και του ανέθεσε (!) να προωθήσει πολιτικά τις πιέσεις υπέρ της τουρκικής μειονότητας στην ΕΕ....
Τον Σεπτέμβρη που εμείς πηγαίναμε καμένοι σ\' εκλογές οι Δυτικοθρακιώτες έθεταν το ζήτημά τους επιτυχώς στον ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη). Με έμφαση στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των Τούρκων της Θράκης το 2007 (!) και απαιτώντας ραδιοσταθμό κι άλλα πολλά μόνο στα τούρκικα.
Το έργο έχει ξαναπαιχτεί

Το μέλλον θα δείξει πού πάνε τα πράγματα ή το παρόν, αγαπητοί Νεμεσίτες.
Γιατί φέτος, τώρα, στις 17 Απριλίου, δέκα μέρες πριν από το Πάσχα, η ΕΟΤΔΘ επιτυγχάνει για πρώτη φορά να θέσει τα προβλήματα της στο Ευρωκοινοβούλιο!
Θα συνδιοργανώσει μάλιστα φόρουμ με το «Ουράνιο Τόξο» που στην ανακοίνωση της αποκαλεί «το Κόμμα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα». Το θέμα «Τούρκοι Δυτικής Θράκης» είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του Ευρωκοινοβουλίου.
Με την Ευρώπη να φυτεύει -πάντα σε αγαστή συνεργασία με πρόθυμους «προοδευτικούς» Έλληνες και Κυβερνητικές Οργανώσεις όπου θέλει να ανοίξει θυλάκους των μελλοντικών της προτεκτοράτων, η Θράκη ήδη γεμίζει απ\' αυτές, όπως ακριβώς στα προηγούμενα δέκα χρόνια η ΠΓΔΜ και το Κοσσυφοπέδιο. Τα λεφτά περισσεύουν από εξίσου πρόθυμους επενδυτές όπως η τράπεζα Ziraat (τούρκικη Αγροτική) που ανοίγει κεντρικό κατάστημα στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα και παράρτημα στην Κομοτηνή, όπως έχει και στα Σκόπια, για να χρηματοδοτήσει πολυκλινική, διάφορα ΙΕΚ και βεβαίως να γίνει χορηγός όλων των απαιτούμενων ΜΗ.ΚΥ.Ο.
Οι Πομάκοι, που αναφέρονται ως καταπιεζόμενη από τους Τούρκους της Θράκης μειονότητα, και οι Τσιγγάνοι της περιοχής στην έκθεση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, είναι ο επόμενος στόχος. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς ότι οι Αμερικανοί ξύπνησαν και πονάνε τους Πομάκους κι αγάπησαν τουριστικά τη Θράκη.
Σενάρια μυστικών υπηρεσιών μαζί με τις ολοφάνερες πολιτικές της Νέας Ευρωπαϊκής Συνταγματικής Συνθήκης προβλέπουν μεικτές ΝΑΤΟευρωπαϊκές δυνάμεις ταχείας επέμβασης σε περιοχές όπου οι αναταραχές (;) απειλούν ζωτικά συμφέροντα της ΕΕ.
Με την ελληνική Θράκη να μετατρέπεται ταχύτατα σε χώρο - πυριτιδαποθήκη μειονοτήτων με οξυμένα πραγματικά ή και τεχνητά προβλήματα και δύο τουλάχιστον αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου να διέρχονται το έδαφος της, πόσα χρόνια σκέπτεσθε ότι χρειάζονται για ένα νέο Κόσοβο;
Στοιχηματίζω λιγότερα από έξι αναιμάκτως και λιγότερα από δέκα με αίμα.

Γιατί θυμάμαι καλά ποιοι και πότε και πόσο εύκολα ντύνουν για παράδειγμα Ούγγρους ράμπο και τους στέλνουν στο Κόσσοβο βαρύτατα εξοπλισμένους και έτοιμους να βαφτίζονται με τη σειρά «μειονότητα αλβανών», «ναρκέμποροι και προαγωγοί», «διαφωνούντες», «απελευθερωτικός στρατός Κοσσόβου», «UCKάδες», «αυτονομιστές» κι εν τέλει (μέσα σε μια δεκαετία) κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, του ανεξάρτητου κράτους που ιδρύθηκε ενταφιάζοντας το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ!!!
Η Θράκη έχει να πατήσει μόνο σε συνθήκες και όχι σε ψήφισμα του ΟΗΕ. Κι ως γνωστόν, μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο του \'99 στη Γιουγκοσλαβία οι συνθήκες είναι χαρτοπετσέτες για να σκουπίζουν τις μπότες τους οι αξιωματικοί και αξιωματούχοι του Δ\' Ράιχ που εξάγουν τη δημοκρατία τους κι απολαμβάνουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων τους.


//www.nemesismag.gr
________________________________________________________________________________________________________________________

Για ακόμη μια φορά η ΝΕΜΕCΙS ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα...
\"Εκτός επικαιρότητος\" και με προφητική διάθεση το συγκεκριμένο θέμα...
Δυστυχώς όπως έχει γίνει και με άλλα θέματα θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων, με τους πολιτικούς άρχοντες είτε ακουσίως είτε εκουσίως να \"αγοράζουν αγρόν\" και να κοιμούνται τον \"βαρούχειο ύπνο\"...
«Ἒπου Θεῷ, ὃρκῳ μἠ χρῶ, τέχνη χρῶ, ἐπί ρώμῃ μή καυχῶ, βίας μή ἒχου, εὐτυχίαν εὒχου, κακίας ἀπέχου, παιδείας ἀντέχου..»