Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - thanos

Σελίδες: 1 [2] 3 4
26
Βιβλιοπροτάσεις / Διανομή βιβλίων
« στις: 14 Ιουλίου, 2008, 12:43:42 μμ »
Αν γίνεται 2ο, θα ήθελα αν είναι εφικτό το \"Εκκλησία και Εκκλησιαστικό φρόνημα\".
Ευχαριστώ.
email θα στείλω σήμερα το πολύ αύριο.

27
Βιβλιοπροτάσεις / Διανομή βιβλίων
« στις: 11 Ιουλίου, 2008, 08:40:14 μμ »
Να ζητήσω και εγώ ένα βιβλίο, εκφράζοντας πρώτα τις ευχαριστίες μου.
Θα ήθελα το βιβλίο \"Σύλλογοι και Αδελφότητες στο σώμα του Ζώντος Χριστού\".

28
Δυστηχώς στην Άρτα το κατάστημα δεν κάνει κούπες.
Έχω κάποιες απαντήσεις αλλά η καλύτερη τιμή δεν είναι και πολύ χαμηλή,..ίσως θα ήταν καλό να βάλουν όλα τα μέλη του forum κάποιο ποσό.

29
ΟK. Aύριο πιστεύω θα έχω απάντηση.

30
Φαντάζομαι ως αύριο θα έχω απαντήσεις. Αλλά περίπου τι να ρωτήσω; Κάτι συγκεκριμένο ή γενικά και αόριστα;

31
Έχω υπόψιν μου ένα κατάστημα στην Άρτα στο οποίο φτιάξαμε και την αφίσα που μου είχες στείλει και τις εικόνες. Aν θέλετε να ρωτήσω. Θα κοιτάξω και μέσω internet.
Θα ψαξω και θα σου στείλω mail

32
Αν χρειάζεστε καμιά βοήθεια για τις κούπες πείτε μου.
Μου μπήκε και εμένα η ιδέα να κάνω κάτι παρόμοιο για την ομάδα μου στην κατασκήνωση
:beer2:

33
Σε ευχαριστώ Μάριε που σκέφτεσαι το καλό μου...
:beer2:

34
Θα συμφωνησω με την παράκληση πρώτα του εκλεκτού μας συμποσιάρχη για να μη συνεχίσει ο διάλογος σε αυτό το επίπεδο.
Τώρα θα ήθελα να απαντήσω στον αγαπητό \"pistos\" στα όσα σχολιάζει για μένα.

\"Δεν είναι κατάκριση είναι η θλιβερή αλήθεια. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με τη σωτηρία τους χωρίς να το καταλαβαίνουν...\"


-- Το αν κάποιοι παίζουν με την σωτηρία τους ας το εξηγήσεται αν εννοείτε για συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις. Ότι κάποιοι παίζουν με την σωτηρία τους είναι δεδομένο. Όμως έχουμε το δικαίωμα να νομίζουμε πως εμείς είμαστε σωστοί και να εξαπολύουμε κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να στοιχειοθετούμε κατηγορητήριο, απλώς πετάμε μια λέξη ...αιρετικός;


\"Το να πείς σε κάποιον που πλανάται ότι πλανάται αυτό δεν είναι εγωισμός και εμπάθεια. Είναι κριτική που γίνεται από αγάπη για τη σωτηρία του. Μάθε κάποιες έννοιες και μην τα ισοπεδώνεις χαρακτηρίζοντας τα εγωισμό και εμπάθεια\"

--Συμφωνώ, αλλά σημασία παίζει και ο τρόπος που το λέμε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως και πάλι μιλάτε αόριστα περί \"πλάνης\". Είναι πλάνη η διαφορετική προσέγκιση προσώπων; Είναι πλανεμένος όποις διαφωνεί μαζί μας;

Εδώ σφάλλεις τα μέγιστα!
1ον. Δεν είναι Εκκλησία οι κακοί εκπρόσωποι της. Η Εκκλησία εκφράζεται δια των Αγίων της.
2ον. Δεν φτάνει μόνο η προσευχή. Ο Χριστός έδωσε και άλλες εντολές εκτός από τη βασική εντολή της προσευχής.
3ον. Είναι μέγιστο εκκλησιολογικό λάθος να ταυτίζεις τον Βαρθολομαιο, τον Γιανναρά και τους λοιπούς που ανέφερα με την Εκκλησία. Οι μεν είναι αιρετικοί στο φρόνημα ενώ η Εκκλησία είναι και λέγεται Ορθόδοξη και Αληθινή!
4ον. Να ξέρεις ότι η έκφραση διαφορετικής άποψης από την άποψη της Εκκλησίας είναι αίρεση.


1ον. Συμφωνώ. Εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και μέλη όλοι όσοι έχουμε βαπτιστεί. Όλοι κουβαλάμε τις αμαρτίες μας αλλά... καλύτερα άρρωστος και πλανεμένος και να ζώ μέσα στην Εκκλησία παρά καθαρός και απ` έξω.
2ον. Σύμφωνοι, αλλά χρέος μας είναι να προσευχόμαστε για όλον τον κόσμο.
3ον. Δεν ταυτίζω κανέναν Πατριάρχη ή θεολόγο με την Εκκλησία, όπως και δεν συνηθίζω να βάζω ταμπέλες σε άτομα που διαφωνώ. Μπορεί να διαφωνώ με κινήσεις του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου αλλά έξω από το χορό πολλά λέμε. Ας βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των άλλων. Πάλι και με τον κ. Γιανναρά πάντα διαφωνούσα για τις κατ` εμέ άδικες επιθέσεις εναντίον του μακαριστού προκαθημένου της εν Ελλάδι Εκκλησίας, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Η Εκκλησία του δίνει λόγο όχι όμως και το δικαίωμα στον εμπαθή πόλεμο εναντίον ενός ιεράρχου.
4ον. Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Αλλά όταν μιλάμε για δογματικά θέματα. Για όλα τα άλλα (π.χ. διοικητικής φύσεως) μπορεί η Εκκλησία εν Συνόδω (Πανορθόδοξη) να κάνει τροποποιήσεις για το καλό του ποιμνίου της.


\"Ξέρεις πόσους λεγόμενους θεολόγους έχει η Ελλάδα; Χιλιάδες. Μήπως θα πρέπει όλους αυτούς να τους ανακηρύξουμε αλάθητους πάπες και να μην ελέγχουμε τί λένε; Αρα το ότι έχει σπουδάσει θεολογία ο staboz και ο κάθε staboz αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πλανάται.

Κανείς δεν είπε ότι ο π.Ρωμανίδης είναι αλάθητος. Άλλο όμως αυτό και άλλο το δηλητήριο και το φαρμάκι που χύνει ο staboz, και το οποίο συνέχισε να το χύνει και σήμερα, με ποιο ...όμορφο τρόπο...\"


Κανείς δεν είναι αλάθητος, ακόμα και εσείς...Τα πάντα τα δεχόμαστε με κριτική. Αλλά ένας θεολόγος, όπως ο k. staboz ο οποίος ασχολείτε με τη θεολογία ενεργά, με την καταπληκτική του γραφίδα, έ τότε ορθώς θεωρούμε πως έχει άποψη και όχι έποψη. Δεκτός ο λόγος του, δεν είναι αλάθητος. Όπως και ο καθένας μας θέλουμε την άλλη άποψη και γιατί όχι αν δούμε πως είναι η πρέπουσα να ανασκευάσουμε απόψεις και οι απόψεις αλλάζονται με την επιχειρηματολογία.
Περί Ρωμανίδη εγώ προτείνω να διαβάσεται τα όσα είναι γραμμένα και να γράψετε την δική σας άποψη χωρίς προσβολές. Δώστε τα επιχειρήματα σας και συζητάμε. Είναι απαράδεκτο αυτή τη στιγμή η όλη συζήτηση μας να γίνεται γιατί συμφωνούμε ότι διαφωνούμε γενικά και αόριστα...είναι τόσο αστείο.\"Για ποιο βιβλίο μιλάς ; Ποιος είναι ο geof1 ;; Και τί δουλειά έχω εγω με αυτον;;\"


---Το βιβλίο που αναφέρεις του Ίρβιν Γιάλομ το έβαλε το αναφερθέν αποκλεισμένο από το forum  μέλος. Αναφέρει εκεί τη διαφορετική θεματολογία, αλλά τόσο αδύναμη είναι η πίστη μας ώστε να φοβόμαστε ένα βιβλίο. Φτάσαμε να καταδικάζουμε όπως το βιβλίο του Ανδρουλάκη με τέτοιο τρόπο ώστε να του κάνουμε την καλύτερη διαφήμιση. Αλλά και πάλι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν μπορώ να πάρω π.χ. από την Ελληνική μυθολογία γιατί θα κάνω ζημεία στην πίστη μου; Τέτοια πίστη...εγώ απιστία θα την έλεγα.

Καθόλου ειρωνικό δεν ήταν. Ηταν αληθινό βγαλμένο απο την ψυχη μου διότι την χρειάζεστε πολύ, για να μην κολασθείτε αφού καλλιεργείτε ασεβείς και αιρετικές αλλά και κοσμικές και υλιστικές (βλ. διαφημιση βιβλίου του άθεου Ιρβιν Γιαλομ) απόψεις προβάλλοντές τις στο φόρουμ και στην σελίδα του \"Ρωμηου\"

Ζητώ συγνώμη που κατάλαβα λάθος. Όσο για τις ασεβείς και αιρετικές ιδέες που καλλιεργούμε, όπως λέτε, δώστε μας τα επιχειρήματα σας και όχι απλώς τα καρφιά σας. Εύκολο είναι να μιλάμε ή να γράφουμε αλλά πρέπει να προσέχουμε λίγο μην μας προδόσει η ελαφρότητα του χαρακτήρα μας.

Επειδή δε φοβάμαι τίποτε, θα συνεχίσω τον διάλογο όταν αυτός θα είναι με βάση επιχειρήματα και όχι αοριστολογίες όπως τώρα. Θα απουσιάζω απο μεθαύριο για 11 μέρες οπότε μην νομίσεται ότι στερούμαι επιχειρημάτων και δεν απαντάω.

35
Ε...εντάξει...και λίγο ποιο πάνω δεν θα είχα πρόβλημα. :mua:
Μιά ζωή στο πάτο; δε λέει...

36
:mml: :mml::mml::mml:  
Καλή ιδέα και έτσι όπως το ερμηνεύεις καλύτερη.:mua:

37
Όντος φοβερή ιδέα. Εγκρίνω...ε μ` αρέσει και η θέση του ονόματος μου...:rofl:
Αστειεύομαι όπου και να είναι εγώ ψηφίζω θετικά

:beer2:

38
Πριν καληνυχτήσω θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν πρόσβαλα τον οποιοδήποτε. Αγαπητέ \"pistos\" ζητάω συγνώμη δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
Φυσικά δεν διαφωνώ μαζί σου σε όλα, π.χ. δεν μου αρέσει η δράση του κ. Γιανναρά αλλά αύριο θα απαντήσω σε όλα.
Να απαντήσω μόνο στο εξής. Λέτε \"Ποιός;; Εσυ δεν είπες προηγουμενως ότι είναι θεολόγος;Φοβάσαι την συνέχεια;\" Δεν φοβάμαι τη συνέχεια, πιστεύω πως ο διάλογος θα είναι επικοδομητικός και θα συνεχίσω. Μίλησα για τη δική σας ιδιότητα και όχι του κ. staboz.

39
Αγαπητέ Μαρκήσιος de Karampa.

     Θα διαφωνήσω μαζί σου. Οι φράσεις του στίλ : \"πλανάσθε πλάνην οικτράν...μηπώς και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι και βοηθηθούν οι μη γνωρίζοντες......Δεν σκέφτονται οι υπευθυνοι την ευθύνη που θα έχουν ενώπιον του Θεού μας αν κάποιος πλανηθεί ή ωθηθεί προς την αμαρτία;....Μα καλά παίζετε με την σωτηρία την δική σας και των επισκεπτών της σελίδας σας κ.Παύλε; Μή μου πείτε ότι δεν ξέρετε τις πλάνες τους αφού είστε θεολόγος..... Αλλά δυστυχώς ο κ.Stampo τόσα κατάλαβε τόσα λέει!... Του προτείνω να αφήσει τις παρωπίδες και να τον μελετήσει βαθύτερα και δίχως πάθος και φανατισμό....\" αν δεν είναι  απαράδεκτες ύβρεις τι είναι; Αμφισβήτηση των προσώπων είναι αυτό...για να διορθωθούν... Αν σε θεωρεί ανάξιο και σε αμφισβητεί πλήρως δεν σε προσβάλλει;

40
Θα χαρακτήριζα απαράδεκτη αυτή την τοποθέτηση του φίλου «pistos”. Όχι βέβαια επειδή διατυπώνει μια διαφορετική άποψη, που όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όσο γιατί θεωρεί την άποψη του ως την απολύτως σωστή και κατακρίνει τους άλλους και επειδή ενώ χρησιμοποιεί θεολογικούς όρους, δεν είναι προσεγμένη η χρήση τους.

   Άλλο είναι να διαφωνώ μαζί σας και άλλο «πλανάσθε πλάνην οικτρά» και «…μήπως και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι…». Ο εγωισμός, μας κάνει πολλές φορές να νομίζουμε πως εμείς είμαστε και κανείς άλλος και δυστυχώς οι ίδιες οι εκφράσεις σας, σας αδικούν. Άλλο καλόπιστη κριτική και άλλο εμπαθής…

   Το ποιος έχει αιρετικά φρονήματα το ξέρει η ίδια η Εκκλησία, εκτός αν θεωρείτε την Εκκλησία ότι και αυτή «…πλανάτε πλάνην οικτρά…». Αν έχετε κάτι εναντίον των προσώπων που αναφέρατε καλό είναι να προσεύχεσθε γι` αυτούς και σας παρακαλώ μη βάζεται εύκολα ταμπέλες. Αν ο Πατριάρχης, οι επίσκοποι και οι θεολόγοι που αναφέρατε είναι σε πλάνη όπως λέτε, και θεωρείτε τον εαυτό σας κριτή και πάνω από την Εκκλησία τότε δικάστε τους. Να ξέρετε όμως πως η έκφραση διαφορετικής άποψης δεν είναι αιρετική πλάνη.

   Ο κ. staboz είναι θεολόγος που σημαίνει πως έχει άποψη και όχι έποψη και δικαίωμα του είναι να το λέει, γιατί, ξέρεται, η ελευθερία είναι ένα από τα σύμφυτα χαρακτηριστικά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μελετώντας και εγώ τη δογματική του π. Ρωμανίδη ασφαλώς και προβληματίστηκα π.χ. σε αυτά που γράφει περί λειψάνων. Ε τι σημαίνει μήπως και εγώ είμαι αιρετικός… Και στο κάτω κάτω ο Ρωμανίδης δεν διεκδικεί το αλάθητο.

   Όσο για το βιβλίο που αναφέρετε δεν θα το σχολιάσω καθόλου απλά παραθέτω τα όσα έγραψε το αποκλεισμένο πλέον μέλος geof1 : «Osoi exoun orexh gia diaforetikh kai anthrwpinh gnwsh as diavasoun auto to vivlio».

   Αν και δε θα ήθελα να δοθεί συνέχεια σ` αυτό το θέμα, θα ήθελα όμως να μάθω αν έχει θεολογική κατάρτιση χωρίς να σημαίνει πως οι μη έχοντες δεν έχουν λόγο.

Όσο για το «ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ» που εύχεσθε εγώ θα το πάρω καλόπιστα και χωρίς τις δόση ειρωνείας που μπορεί και να περιέχει και σας αντεύχομαι.

41
Εγώ βασικά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πάω στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στις Κρανιές Ρετσιανών (δείτε φωτογραφίες: http://www.enoriakompotiou.gr/main/neotita/kataskinoseis.html σύντομα θα προσθέσω και άλλες... αν βρώ το cd που τις αποθήκευσα). Εκεί θα είμαι από 1 Ιουλίου εώς 10 και από 26 εώς 6 Αυγούστου.
Μετά θα επισκεπτώ φίλους στον Πύργο Ηλείας λίγο (...όχι για επίσκεψη λόγω σεισμών... γιατί και τις 2 φορές που πήγα την πρώτη προηγήθηκε πυρκαγιά και τώρα σεισμός...).
Ε, μετά το 15Αύγουστο που θα γυρίσω, θα κάνω μια τριήμερη επίσκεψη στις ρίζες μου, στο χωριό Πηγές Άρτης, όπου  εκεί η επίσκεψη μου θα συνδιαστεί με την Πανήγυρη της γνωστής στην ιστορία Ιεράς Μονής Σέλτσου.

Αυτά. Για μένα είναι διακοπές και πολύ καλές, για άλλους ίσως όχι. Αν και φέτος δεν θα πάω στο Άγιο Όρος που θα το ήθελα πολύ και αυτό είναι που θα μου λείψει.

42
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές / Αγορά LapTop - ΓΝΩΜΕΣ
« στις: 08 Ιουνίου, 2008, 01:35:45 μμ »
Ευχαριστώ Μάριε για την πληροφορία. Θα απευθυνθώ και στην LG γιατί απο το eshop δεν δέχονται αλλαγή.

43
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές / Αγορά LapTop - ΓΝΩΜΕΣ
« στις: 07 Ιουνίου, 2008, 02:38:43 μμ »
Πάντως προτείνω μακριά από eshop, εγώ παρήγγειλα οθόνη μου την έστειλαν και είχε γρατσουνιά και μου λένε επειδή δεν είχε χτύπημα το κουτί  αναλαμβάνο εγώ την πληρωμή για την επιδιόρθωση γιατί μου είπαν πως αυτό έγινε όταν πήρα το μαχαίρι να κόψω την ταινία του κουτιού. Βασικά κάτω δεξιά δεν χρησιμοποίησα μαχαίρι αλλά μου λένε ίσως την έστειλε η lg έτσι. Δηλαδή το e-shop αναλαμβάνει μόνο προβλήματα κατά την μεταφορά.
Τα είπα να μου φύγουν και εμένα τα νεύρα.

46
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΤΗΣ

Ἄρτα  27  Μαρτίου  2008

 

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

 

                Συμπληρώνονται ἤδη εἴκοσι ἔτη ἀπό τήν ἐκδημία τοῦ Μακαριστοῦ Μητροπολίτου Ἄρτης Ἰγνατίου Γ’.

        Μέ τήν εὐκαιρία αὐτή ἡ Ἱερά Μητρόπολις μᾶς ἀπεφάσισε νά διοργανώσει διάφορες ἐκδηλώσεις, γιά νά τιμήσει εὐγνωμόνως τόν ἀείμνηστο Ποιμενάρχη μας, ὁ ὁποῖος θεοφιλῶς ἐποίμανε τήν θεοσωστή Μητρόπολή μας, ἐπί τριάκοντα ἔτη.

 Οἱ ἐκδηλώσεις θά πραγματοποιηθοῦν τήν Κυριακή 6 Ἀπριλίου, κατά τό ἀκόλουθο πρόγραμμα:

 Τό πρωί θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία καί Μνημόσυνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Δημητρίου μέ τή συμμετοχή καί ἄλλων Ἱεραρχῶν.

 Στή συνέχεια, στίς 11.30’ π.μ., στήν αἴθουσα τοῦ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» θά ἀκολουθήσει φιλολογικό μνημόσυνο, τό ὁποῖο θά περιλαμβάνει ὕμνους Βυζαντινῆς Μουσικῆς, σχετική ὁμιλία καί ἕνα ντοκυμαντέρ μέ σύντομη ἀναφορά στή ζωή του.

            Ὅλοι μας ὀφείλουμε νά συμμετάσχουμε στίς ἐν λόγω ἐκδηλώσεις, πού γίνονται εἰς μνήμην τοῦ μακαριστοῦ ποιμενάρχου μας. Νά προσευχηθοῦμε ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς του, νά θυμηθοῦμε τή Θεάρεστη ζωή του καί τό ἀξιόλογο ἔργο του καί νά ἀνανεώσουμε μέσα μας τίς σοφές διδαχές καί τά σωτήρια μηνύματα τῆς θεοφόρου πορείας του.

 

Ἐκ  τῆς  Ἱερᾶς  Μητροπόλεως

http://www.enoriakompotiou.gr/main/main.html

47
Έκκληση Δ.Ι.Σ. για ομοψυχία και διαφύλαξη διεθνούς νομιμότητας και συνόρων


Κατά την σημερινή πρώτη Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τεθέντος προ της Ημερησίας Διατάξεως, υπό Συνοδικού Συνέδρου, του ζητήματος των Σκοπίων, επηκολούθησε ευρεία συζήτηση υπό του Μακαριωτάτου Προέδρου και πάντων των Συνοδικών Συνέδρων και τελικώς διετυπώθη η ακόλουθη τοποθέτηση :

Η Ιερά Σύνοδος παρακολουθεί με ανύστακτο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων που θέτουν σε δοκιμασία τόσο τις ευαισθησίες του Ελληνικού Λαού, με τις οποίες η Ελλαδική Εκκλησία είναι ζυμωμένη, όσο και το θεόσδοτο μεγάλο αγαθό της ειρήνης.

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς, που απαιτούν ενότητα, ομοψυχία, ωριμότητα και σύνεση, η Ιερά Σύνοδος εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου με την πεποίθηση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του καλυτέρου δυνατού αποτελέσματος.

Απευθύνει επίσης έκκληση για την τήρηση της διεθνούς νομιμότητος, για τον σεβασμό των διεθνών συνθηκών, για την εξασφάλιση των συνόρων μας και για την διαφύλαξη της ορθοδόξου χριστιανικής κληρονομιάς, η οποία άλλωστε αποτελεί ουσιώδες μέρος του παγκοσμίου πολιτισμού.

Χρέος όλων μας οι προσευχές προς τον Άγιο Θεό για την διαφύλαξη της ειρήνης και της δημιουργικής συνεργασίας των λαών.
Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

48
O ενθρονιστήριος λόγος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, είναι ένας πνευματικός λόγος, όπου μας δίνει καθαρά τον τρόπο διακονίας του στην Ελλαδική Εκκλησία. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Πανάγαθος Κύριος να τον ενισχύει στα πρωθιεραρχικά του καθήκοντα. Εύχομαι την ταπεινολογία των ημερών να την διαδεχθεί η ταπείνωση η οποία διακρίνει τον νέο Αρχιεπίσκοπο.

49
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές / Παραπομπές σε εργασία στο word
« στις: 21 Φεβρουαρίου, 2008, 10:33:52 πμ »
:thankyou:
Σ` ευχαριστώ arhaggele αλλά δυστηχώς δε γίνεται. Αυτό κάνω εδώ και μέρες αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να γίνει μόνο σε ένα κεφάλαιο. Θα το κοιτάξω μήπως έχω κάνει λάθος στα κεφάλαια.
:thankyou:

50
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές / Παραπομπές σε εργασία στο word
« στις: 20 Φεβρουαρίου, 2008, 10:24:03 μμ »
Θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια. Ετοιμάζω τη πτυχιακή εργασία αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή στις παραπομπές. Δηλαδή θέλω σε κάθε κεφάλαιο να αρχίζουν οι παραπομπές από την αρχή. Το κάνω απο το πρόγραμμα(word 2003) αλλά δε ξέρω ίσως κάνω κάποιο λάθος.

Σελίδες: 1 [2] 3 4