Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - pistos

Σελίδες: [1]
1
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες του παρόντος φόρουμ,
διάβασα αρκετά μηνύματα του φόρουμ αυτού. Όπως διάβασα πολύ και την ιστοσελίδα του \"ρωμιου\" του κ.Παύλου Βαταβάλη (http://www.romios.bravehost.com/main.html). Και είδα σε κάποια θέματα γενικής και ειδικής \"υφής\" πλανάσθε πλάνην οικτράν! Επίσης επειδή είδα ότι όλοι σχεδόν, όσοι γράφουν σ\' αυτό, είναι καλοπροαίρετοι χριστιανοί και γι\'αυτό αποφάσισα να καταθέσω την κριτική μου, μηπώς και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι και βοηθηθούν οι μη γνωρίζοντες.

Και ως προς τα ΓΕΝΙΚΑ, έχω να πώ, ότι δεν είναι σωστό να προτείνονται και να διαφημίζονται βιβλία υλιστών και αθέων που είναι γεμάτα από δαιμονικές πλάνες και υλιστικές αντιλήψεις (και ως παράδειγμα φέρνω την διαφήμιση στο φόρουμ αυτο βιβλίων του κοσμικού και πάσχοντος από απιστία και παχυλή σαρκικότητα Ίρβιν Γιάλομ). Τί δουλειά έχουμε εμείς οι πιστοί με αυτά; Για να γεμίζουμε από σαρκικότητα και να σκοτίζεται ο νους μας; Δεν σκέφτονται οι υπευθυνοι την ευθύνη που θα έχουν ενώπιον του Θεού μας αν κάποιος πλανηθεί ή ωθηθεί προς την αμαρτία;

Επίσης στην ιστοσελίδα του Ρωμηου υπάρχουν στην κατηγορία \"ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ\" άνθρωποι με αιρετικά φρονήματα, όπως Γιανναράς, Ζηζιουλας, Βαρθολομαιος, Μπέγζος κ.α.  Μα καλά παίζετε με την σωτηρία την δική σας και των επισκεπτών της σελίδας σας κ.Παύλε; Μή μου πείτε ότι δεν ξέρετε τις πλάνες τους αφού είστε θεολόγος...  

Στα ΕΙΔΙΚΑ θέματα:
Θα θίξω μόνο ένα: Την άδικη επίθεση του stampo στον Καθηγητή π.Ιωάννη Ρωμανίδη (βλ. ενότητα περι λειψάνων αλλά και ενότητα για την Δογματική του), ο οποίος μας έβγαλε από την βαβυλώνεια αιχμαλωσία της σχολαστικής θεολογίας. Αλλά δυστυχώς ο κ.Stampo τόσα κατάλαβε τόσα λέει!... Του προτείνω να αφήσει τις παρωπίδες και να τον μελετήσει βαθύτερα και δίχως πάθος και φανατισμό και θα καταλάβει ότι είναι από τους μεγαλύτερους πανεπιστημιακούς θεολογους του αιώνα μας. Πατερικότατος! Αυτά για τώρα.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

Σελίδες: [1]