Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - reckless

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα!!
..Μήπως έχει κανείς την ακριβή μετάφραση του \"Ἡ Παρθένος σήμερον, τὸν προαιώνιον Λόγον, ἐν Σπηλαίῳ ἔρχεται, ἀποτεκεῖν ἀποῤῥήτως. Χόρευε ἡ οἰκουμένη ἀκουτισθεῖσα, δόξασον μετὰ Ἀγγέλων καὶ τῶν Ποιμένων, βουληθέντα ἐποφθῆναι, παιδίον νέον, τὸν πρὸ αἰώνων Θεόν.\";;
Είναι για μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και ειναι λίγο επείγον...!

2
Πέταξαν αυγά και γιαούρτια στους μουσουλμάνους που προσεύχονταν στην πλ. Αττικής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προσευχή των μουσουλμάνων στην πλατεία Αττικής. Οι συγκεντρωμένοι με τη βοήθεια της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τον χώρο, προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τους αρκοδεξιούς, τους «δυσαρεστημένους κατοίκους» και τους εθνικιστές που βρίσκονταν εκεί για να τους προσβάλουν και να τους μειώσουν την ώρα της προσευχής τους, πετώντας τους νερό, αυγά, γιαούρτια και κάνοντας ασεβείς και προκλητικές χειρονομίες.

Μόλις αποχώρησαν οι μουσουλμάνοι, στην πλατεία «ακροβολίστηκαν» ακροδεξιοί και μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η ανοιχτή προσευχή «Κουρμπάν Μπαϊράμι» πραγματοποιήθηκε σήμερα σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Στην πλατεία Αττικής ήταν από νωρίς σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση εθνικιστών, ακροδεξιών και μελών της Χρυσής Αυγής, που αντιδρούν στην παρουσία των μεταναστών στην Ελλάδα. Λίγο μετά τις 09:00 από παρακείμενα μπαλκόνια «δυσαρεστημένοι κάτοικοι» πέταξαν στους ανθρώπους, που προσεύχονταν, αυγά! Μάλιστα η ένοικος ενός διαμερίσματος, με υπέρμετρη ασέβεια, έβαλε πολύ δυνατά μουσική (συγκεκριμένα το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου \"Χαιρετίσματα\") προκειμένου να εκνευρίσει τους συγκεντρωμένους.

Καθ\' όλη τη διάρκεια της νύχτας περίπου 30 κάτοικοι παρέμειναν πέριξ της πλατείας Αττικής, με σκοπό να εμποδίσουν την προγραμματισμένη πρωινή προσευχή των μελών της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Δυνάμεις της Αστυνομίας τούς απώθησαν από την πλατεία, χωρίς να οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα σε 15 σημεία της Αττικής (Προπύλαια, Σταθμός Λαρίσης, πλατεία Κουμουνδούρου κ.ά.) πραγματοποιείται η ανοιχτή προσευχή «Κουρμπάν Μπαϊράμι» από τις 06:30 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10:00. Η προσευχή αυτή στο Ισλάμ συμβολίζει τη θυσία του Αβράαμ.


Ακροδεξιοί συγκεντρωμένοι στην πλ. Αττικής για να εμποδίσουν την σημερινή πρωινή προσευχή των μουσουλμάνωνΣτα Προπύλαια την προσευχή πραγματοποίησε ο ιμάμης που έχει κληθεί από το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο του Αλ Αζχαρ της Αιγύπτου.

«Καλούμε όλους να παρακολουθήσουν την προσευχή μας, όχι μόνο τους Μουσουλμάνους, αλλά και τους μη Μουσουλμάνους για να γνωρίσουν τη θρησκεία μας, τα έθιμα και τις παραδόσεις, για να δουν ποιοι είμαστε εμείς που ζούμε δίπλα τους», δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, ιμάμης, Ναϊμ Ελγαντούρ.

«Θέλουμε να δούνε όλοι ότι η πίστη μας δεν είναι μια θρησκεία που τρομοκρατεί τους ανθρώπους, αλλά συμβάλλει στην ειρηνική συνύπαρξη», προσθέτει ο ίδιος.

(Αν και η πηγή δε με..ενθουσιάζει!: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=204780&cid=4 )

Καλησπέρα!Το θέμα αυτό λίγο-πολύ είναι γνωστό σε όλους μας!Σε μια συζήτηση που είχα κι αφού είπα ότι \"Εκκλησία είμαστε εμείς!\" πήρα την απάντηση-αντίρηση \"Ναι, όμως, ο Χριστός δίδαξε αγάπη και αυτοί οι Χριστιανοί που πέταξαν τα γιαούρτια, μόνο αγάπη δεν εκφράζουν\"!Αλήθεια, πείτε μου, τι απαντάμε σε όλο αυτό το ζήτημα με τους μουσουλμάνους που έχει προκύψει;;

Σελίδες: [1]