ΑΥΓΑ ΠΟΣΕ
ΥΛΙΚΑ. 4 αυγά
. 1 φλ.τσαγιού νερό
. 1 κου.γλυκού ξίδι
. αλάτι
. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βαθύ ή ανοιχτή μικρή κατσαρόλα,βάζουμε το νερό,λίγο αλάτι και το ξίδι να πάρουν βράση.Σπάζουμε τα αυγά προσεχτικά,ένα-ένα σε πιατάκι και τα ρίχνουμε στο νερό.Τα αφήνουμε να βράσουν 2-3΄,ενώ τα περιβρέχουμε με το βραστό νερό μέχρι να πήξει το ασπράδι τους.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα,τα αλατοπιπερώνουμε και τα σερβίρουμε.