Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια
Υλικά
• 1 κιλό καλαμαράκια
• 3/4 της κούπας ελαιόλαδο
• 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 κούπα άσπρο κρασί
• Χχυμό από ένα λεμόνι
• 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
• 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (kidney beans)
• Αλάτι
• Πιπέρι
ΕκτέλεσηΠροσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρουμε κι αυτά, ρίχνουμε το κρασί, το λεμόνι, τον άνιθο, τα φασόλια (στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας), το αλάτι, το πιπέρι και μια κούπα νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 20-30 λεπτά.
Το φαγητό αυτό είναι το ίδιο νόστιμο κρύο και ότι πρέπει για αυτούς που νηστεύουν
χμμμμ, θα το φτιάξω αύριο!! ;);););)