Pistos, μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου. Δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις και τις απόψεις των άλλων και να τους κάνεις φανατικούς οπαδούς σου! ΔΕΝ είναι κανένας υποχρεωμένος να σε ακολουθήσει και να σε ασπαστει! Στα θεολογικού περιεχομένου, επαναλαμβάνω, οτι δεν μπορώ να κρίνω (και συνεπώς να πιστέψω) τα γραφόμενά σας. Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με την εκκλησία και ούτε θέλω να ασχοληθώ. Ο λόγος που βρίσκομαι ανάμεσά σας είναι οτι αναλαμβάνω τον τεχνικό τομέα του φόρουμ και γιατί έχω βρει μια καταπληκτική παρέα. Εγώ βλέπω ένα φανατισμένο μέλος που κάνει χειρότερα από τους \"γαύρους\" και τα \"τριφύλλια\". Μια συζήτηση σε αυτόν τον τόνο και την φόρτιση, δεν έχει αξία για συνέχεια. Είναι σαν να μιλάει ο καθένας μας μόνος του απέναντι σε έναν τοίχο! Θα ήταν καλύτερο να μειωθούν οι τόνοι και ειδικά από εσένα pistos, να ηρεμήσει το κλίμα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ειρωνίες και οι προσβολές (ανεξαρτήτου ύφους, γλώσσας, τρόπου έκφρασης κτλ). Αυτά από μένα! Συνεχίστε ελεύθερα αλλά κόσμια γιατί θα πέσουν banάκια (και δεν εννοώ τις τουαλέτες)!