Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - koyk

Σελίδες: [1]
1
Μουσική / Nεο cd Γεννέσιο της Θεοτόκου
« στις: 06 Αυγούστου, 2013, 01:13:03 μμ »
Θελω να σας ανακοινωσω οτι με την βοήθεια του Θεού, εχω εκδόσει κ το 2ο cd με ύμνους εις το Γεννέσιον της Υπαραγίας Θεοτόκου (8 Σεπτεμβρίου). Στην Αθηνα θα το βρειτε στην Αποστολικη Διακονια καθως κ Θεσνικη κ Πατρα. Επισης σε διαφορες ενορίες σε αρκετες πόλεις. Αν παλι καποιος θελει να το προμηθευτεί ας επικοινωνήσει μαζι μου με π.μ.

Κουκουζέλης μ.2
Μουσική / Παναγία Δέσποινα...
« στις: 03 Ιουλίου, 2013, 11:42:26 πμ »
Ενα μικρο κερασμα οπως λεει κ η Ξενια ...απτο καινουργιο cd που προκειται να βγει μεσα Ιουλιου.


3
Μουσική / ¨Ερχομενος ο Κυριος...¨ Υμνοι Μ.Εβδομαδος.
« στις: 06 Απριλίου, 2013, 09:59:32 πμ »
Επιτέλους μετά απο εργασία κάποιων μηνών, Χάριτι Θεού, μπορώ να πω ότι σχεδόν έχουμε τελειώσει με την δημιουργία του προσωπικού μου cd με Υμνους Μ.Εβδομάδος. Πλέον είναι σε φάση παραγωγής κ εκδόσεως...ευχαριστώ θερμά τον φίλο κ συνάδελφο Γιώργο Φανάρα για την ηχητική κ αισθητική επιμέλεια κ επεξεργασία του συγκεκριμμένου δίσκου..(κ την υπομονή του). Επισης ευχαριστω τα μέγιστα τον φίλο εκ νεότητος μου. αγιογράφο Παύλο Κουτσιανόπουλο, για την επι τούτου ιστόρηση της εικόνος-ζωγραφιάς για το εξώφυλλο του δίσκου. Ευχαριστώ κ ελπίζω σύντομα να είναι στα χέρια σας...καλοδεχούμενο να ειναι.
Κ.μ. —

4
http://agiameteora.net/images/ekpompes/28%20anatrofi%20paidion%20%20stream.2013-02-19.191205.mp3

μια πολυ ωραια κ πνευματικη τοποθέτηση για την διαπαιδαγωγηση των παιδιων κατα Θεον....της δ.Βασιλικής Κερμελίδου.

Σελίδες: [1]